fbpx

Connect med dit POTENTIALE og skab et liv med en dybere mening

Potentiale session 

Har du brug for at får sat ord på dine talenter, dit sweet spot, og få et skarpere selvbillede? Det hele skaber i forening et personligt fundament med MENING 

Måske oplever du at:

 • Du ved at du er nået til en skillevej, og at noget nyt er undervejs – du ved bare ikke hvad det er, det er mest en fornemmelse, men du ved ikke helt hvordan du griber det an?
 • Du kan ikke mærke din egen rytme i livet, fordi du bliver så påvirket at alt der der sker udenom dig, alle mulighederne og alle kravene – men hvad er det rigtige for dig?
 • Din energi falder hele tiden, fordi det trækker masser af energi at stå et sted imellem noget kendt og noget ukendt 
 • At det påvirker både din glæde og dit humør, at du gerne vil tage skridt til at komme videre, men ikke får det gjort?
 • Det er en udfordring ud af din comfort zone, og du tænker over hvad andre mon synes om, at du gerne vil noget andet
 • Du er ikke klar til en lang og forkromet proces, men har mest brug for at få startet processen op, og få åbnet op for nye vinkler og andre muligheder

Kan du genkende dig selv i nogle af udsagnene ovenfor?

Book en enkelt “potentiale session”, og få åbnet dette nye vindue lidt på klem. En smagsprøve på, hvad et forløb kan hjælpe dig med.

 

Hvad betyder potentiale?

Definitionen på potentiale er, de iboende muligheder, der endnu ikke er kommet til udtryk i dit liv. De er (måske) ubevidste både for dig og andre. Det kan også være at andre fint ser dine talenter (og dermed potentiale) men at du ikke selv tillægger dem værdi, og derfor “aktiverer” du dem heller ikke.

Tænk over:

 • hvad er det der interesserer dig, men som du ikke har inddraget som en del af din egen MENING?
 • Hvad er det du ikke kan lade være med at interessere dig for
 • Hvilke artikler, MÅ du altid læse – og gerne hele magasiner
 • Hvad har du på din “drømme-to-do-liste”, som skal aktiveres engang når du får tid
 • Hvordan oplever dine relationer dig – hvad er det du giver dem (ubevidst)
 • Hvilke roller har du en drøm om at udfylde i job-livet?

Du har et Sweet Spot – ved du det?

Du er i dit Sweet spot, når du arbejder med de opgaver, du er bedst til, og hvor det samtidig giver dig en dybere følelse af MENING.  For at finde dit Sweet Spot, skal du derfor både kende dine talenter og dine værdier samtidig med, at du skal have et klart og tydeligt billede af, hvem du er. 

Men husk!

Du er bare et menneske, og det tager tid at få dette skarpe billede af den større mening frem i det liv du lever. Det tager tid at finde ud af, hvor det er vigtigst at begynde, og det er vigtigt at acceptere at små skridt også er skridt. Nogengange søger du måske i både øst og vest, andre gange er følelsen af retnings så stærk, at du ikke er i tvivl. Livet byder på både flow og stagnation, det byder på glæde os sorg. Det er noget du er god til, og der er noget du ikke er god til. Det er sådan det skal være – for det er livets læring. 

Det eneste jeg kan love dig er, at når du først er begyndt at fokusere på processen, så er der igen vej tilbage.

 

Nå du tager dine talenter, dit potentionale og dine værdier i hånden, er der skabt en fundament for at leve det mest autentiske liv, der er det rigtige for dig.

Det handler ikke om penge, ikke om status og ikke om materialisme – det handler om følelsen af MENING og BALANCE

At leve i forhold til din MENING giver dig:

Mere mod til at turde stå ved, den du er og det du kan

En større glæde

harmoni og balance

Et større selvværd

En større kreativitet

En højere grad af selv-kærlighed

 

Derfor kan jeg hjælpe dig 

Jeg er selv gået vejen – HELE vejen – både personligt og fagligt!

Jeg kender alle frustrationerne, følelsen af at være uafklaret og ikke kunne mærke mig selv. Oplevelsen af at glæden er en sjælden gæst og at jeg ligesom var “ved siden af mig selv” og ikke rigtig havde kontakt til min essens, eller den jeg i virkeligheden er, når jeg er HELE mig!

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en tendens til at falde i pleaser-rollen når man står i det vadested.

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan.

Jeg har fundet mit livsformål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse.

Det har været en gave at starte rejsen op, og selvom den nogengang tager nogle sving der kan være meget uventet (eller ubelejlig!), så er det det hele værd.

For tilbage står jeg med en følelse af balance. 

Jeg har desuden igennem de sidste 3 år arbejdet med karriererådgivning i stor-format, og er veluddannet til at hjælpe dig med at genskabe kontakten til din passion og dine unikke kompetencer.

Jeg er bl.a. uddannet indenfor:

Coaching – Certificeret coach, 2008

Manifestationsudannelsen, 2017

Adfærdsprofiler (DISC) 2007/2017

Healing / Reiki 1, 2019

Stress coach – certificeret i 2020

 

Marianne Snabe – ekspert i coaching

“Jeg har gennem 5 måneder arbejdet sammen med Marianne med det formål at skabe mere balance i mit liv. Jeg stod ved en skillevej og vidste ikke, om jeg skulle fortsætte med at gå ud ad den ”gamle trygge vej” eller vælge en ”ny vej”. Jeg har solgt min gamle bolig, sagt mit gamle job op og har valgt en ”ny vej” i livet.

Ved hjælp af Mariannes coachingstrategier, samtaler, sms- og mailudvekslinger samt hendes udfordrende og meningsfulde spørgsmål har jeg udviklet et stærkere selvbillede, fundet min indre ro og modet til at vælge og manifestere det liv, som jeg ønsker.

Marianne er empatisk, venlig og god til at lytte. Hun er samtidig analytisk og stiller skarpe spørgsmål, der udfordrer refleksionsevnen og sætter skub i udviklingen. Hun er også kreativ og bruger øvelser og spørgsmål, som vender ens liv på hovedet og lukker op for en ny vej i livet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som din coach. Hun er god til det, hun gør.”

Loving kindness

Sebastian Thesbjerg

Marianne kan:

Marianne ser bag facaden. Marianne kan coache det bedste frem i folk. Får folk til at se ud over deres svagheder og fokusere på ens styrker med fornyet energi.

Når man møder Marianne:

Er det som at komme hjem. Skabes det billede, der var ti streger der ikke gav mening, men som blev til et mesterværk. Man møder mildhed og meget lyttende væsen.

Når man oplever Marianne i Coach-rollen:

Du kan coache udvikling, positivitet og andre aspekter frem, når modet er væk. Du holder sporet og fanger sammenhængen med det samme. Du er god til at visualisere og give vinkler på det, man ikke selv kan finde. Mennesker bygger hurtigt vaner op, både gode og dårlige, Marianne hjælper dig med at bryde dem. Ved Marianne får man det fulde billede. Hun ser både forsiden og bagsiden af medaljen, trods det at man ikke altid selv får vendt mønten helt om, og har øje for, hvad der bremser een. Tager den tid der skal til for at komme i mål og fange de ting der hindrer en i at nå sine mål.

Definition: Få den bedste dag i dit liv hver dag!

Fanger den essentielle detalje der får puslespillet til at gå op, og man får et fuldt ærligt billede af sig selv på den mest professionelle og behagelige måde.

Du har hjulpet mig til at se mine evner og omfavne de værdier jeg selv indeholder. Du har givet mig min tro på mig selv tilbage og åbnet mine øjne for, hvad det er jeg kan. Du huskede mig på, at vejen derhen også kan være god og fuld med udvikling. Drøm stort og lev godt! “

Sara Hjortskov Larsen

Det her får du og sådan foregår det:                          

 • Du får en personlig samtale, hvor vi enten mødes fysisk hos mig, eller den kan holdes online. Varigheden er omkring 1,5 time.
 • Du vil efter samtalen have en kort handlingsplan, med 2-3 action punkter, som du kan gå i gang med, lige efter samtalen
 • Du vil have fået nye vinkler på dig, dine talenter, dit sweet spot og din passion – og du er klar til at træde endnu mere energifyldt ud på den vej der er din unikke livs-vej.

Har du spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive eller ringe til mig, for at blive endelig afklaret, om en potentiale session er den rigtige for dig. Det er helt uforpligtende, og samtidig konkretiserer vi dit behov

– og mærker efter om vi er et godt match!

Mulighed for tilkøb af en personlig DISC-profil 

Profilen hjælper dig med at forstå dig selv

endnu bedre… 

…og samtidig forstår du også dine kollegaer og din chef bedre.

 

Profilen giver dig et billede af hvad det er, der driver dig og sætter ord på din primære adfærd og du får masser af indsigt i dine styrker og muligheder. 

Den giver dig også et billede af, hvad du nemt kan arbejde med at blive bedre til og dermed være en katalysator for, at du helt generelt udvikler din indre balance endnu mere.

Helt konkret er dit udbytte:

 • Viden om din naturlige og til-passede adfærd
 • Få sat præcise ord på dine motivations faktorer, hvad der  de-motiverer dig, dine styrker og udviklings punkter – og også lære andres motivationsfaktorer at kende
 • Hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning
 • Du får øje på dine reaktioner i relation til forandringer, hvad tryghed betyder for dig, og dit handlingsmønster når du oplever frygt
 • Øget forståelse for andres adfærd og du lærer at målrette din kommunikation mod de forskellige profiler

Vil du gerne have en profil eller en snak om hvad profile giver dig – skriv til mig her.

 

Ja tak - jeg vil gerne høre mere...

10 + 4 =