fbpx

DISC adfærds-profil

Skab et arbejdsliv i balance med en

DISC adfærds-profil

– Kan både være til dig som medarbejder, leder eller dit team!

Kender du det med, at det kan være svært at sætte ord på, hvad der motiverer dig? Hvad der gør dig glad, hvilke opgaver du elsker at udføre og hvilke der dræner dig?

Ved du, hvad der motiverer dig?

Ved du hvorfor du gerne vil have støtte, frihed, sparring, ro og fred eller hvorfor du har svært ved at sidde stille på en stol, og du hellere vil være være kreativ og tale med andre mennesker?

Måske mærker du, at der er kollegaer eller familiemedlemmer der tricker dig, og at du har en oplevelse af, at der hurtigt opstår konflikter eller der er en konfliktfyldt kommunikation?

Måske ønsker du at rekruttere den bedste medarbejder til en ledig rolle i afdelingen, og vil helst undgå at lave et fejlmatch?

  Profilen hjælper dig med at forstå dig selv endnu bedre
  – samtidig med at du også forstår dine kollegaer og din chef

  Den er der derfor et godt udgangspunkt til at få masser af indsigt i dine styrker og muligheder, samtidig med den giver dig et billede af, hvad du nemt kan arbejde med at blive bedre til. 

   

  Helt konkret er dit udbytte:

  • Bevidsthed om din naturlige og tilpassede adfærd som bliver endnu mere tydelig for dig 
  • Få sat præcise ord på dine motivations-faktorer – og også lære andres motivations-faktorer at kende
  • Hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning
  • Du forstår hvordan du har det med forandringer og hvad der gør dig utryg, og du lærer hvordan du takler, når du begynder at kede dig eller hvor tankerne begynder at stikker af, og skabe uro indeni
  • Du lærer hvordan du kan målrette din kommunikation mod andre typer mennesker, så du undgår at I der opstår konflikter og du istedet opnår en åben og konstruktiv samtaleform
  • Et stærkere og skarpere selvbillede, hvor du får indsigt i, hvor det er du gerne vil forbedre din adfærd, som for eksempel at kunne sige nej til flere opgaver, når du allerede er overloaded, eller at kunne markere når dine grænser overskrides.

  Et skarpt selvbillede og en forståelse for, hvad der driver dig – kan hjælpe dig med at træffe det gode og nærende jobvalg, så du blive mere glad, motiveret og får en generelt forhøjet livskvalitet.. 

   

  Hvordan foregår det?

  Investerer du i hele DISC-pakken får du:

  • Når du har bestilt profilen, modtager du  (eller den der du bestiller en profil til) en mail med link til besvarelse af spørgsmålene. Besvarelse tager omkring 10 minutter, og du kan udfylde den, når det passer dig. Det der er vigtigt er, at der er ro omkring dig under besvarelsen                
  • Når du har besvaret spørgsmålene, vil du modtage en profil rapport på din mail. Den vil være grundlaget for den personlige samtale, hvor du får en grundig og uddybende gennemgang af din profil, og du vi blive klædt på til at kunne genkende alle 4 profiltyper efterfølgende. Der vil også være mulighed for coaching og personlig sparring.
  • Tilbagemelding foregår enten ved et personligt møde, eller via telefon/Skype. Samtalen varer ca. 1 time. 
  • Du får konkret sparring på dine vigtigste tiltag, hvor vi sætter spotlight på det du gerne vil blive bedre til at mestre, og du vil være godt klædt på til at se dig selv i et nyt lys (inklusiv, kollegaer, chefen og familien)                     

  Har du spørgsmål?

  Er du i tvivl, om hvordan en DISC-profil kan have betydning for dit selvbillede, eller dit valg af din næste medarbejder, så book mig til en gratis og helt uforpligtende afklarings samtale, hvor jeg jeg kan sætte dig ind i fordelen ved brug af profilen med udgangspunkt i din egen case.