fbpx
+45 61552122 mail@marianne-snabe.dk
Jeg er IKKE verdensmester, så er det sagt – men jeg er bevidst……også når jeg står bagerst i køen IGEN (der er jo børnene, manden, de praktiske opgaver m.v.), og jeg godt kan både se og mærke det, for min krop skriger på at geare ned, drage omsorg for mig selv og sige NEJ-tak.

Åhh hvor er det svært….og jeg får tit et mentalt kram fra min underbevidsthed om at nu skal jeg huske “Marianne-tid” – for jeg ved det jo godt…..men hvo…r kan der være langt fra bevidsthed til handling! Og så spiller mine ældgamle mønstre om at “PLEASE” andre – få det hele til at gå op, og være den der trækker læsset også en kæmpe stor rolle i den diskussion.

Men i dag gjorde jeg en lille forskel for mig selv…jeg nød et øjebliks solskin hvor jeg bare forsvandt i nuet og bare nød varmen! Der var kun mig og solen tilstede – De små øjeblikke tæller også..:-). Jeg er begyndt at sige højt, når jeg trænger til en pause, og jeg er begyndt at lægge noget der hedder “Marianne-tid” i kalenderen…KÆMPE skridt. Jeg øver mig hver dag – og det hjælper! Øvelse og prioritering gør forskel for en gladere dag…et mere harmonisk og glædesfyldt liv.

Hvor god er du til at drage omsorg for dig selv?

Har du glemt hvordan man gør – har du glemt hvordan du mærker dig selv – sender sig selv kærlighed? PLEASER du?

Hvis du også halter lidt her, er du ikke ene om det. MEN det første skridt til forandring er det vigtigste – beslutningen om at NU vil jeg gøre noget andet, end det jeg plejer! Gevinsten er sikker – bedre humør, gladere tilgang til livet og sine nære, en større følelse af harmoni indeni….

Faktisk er det ofte bitte små ting, der er afgørende for at vi har en oplevelse af at vi viser os selv kærlighed. Det kan være et vedholdende NEJ til noget vi bare kan mærke, vi ikke har lyst til eller hvor vi får ondt i maven ved tanken om, at vi skal bruge tid på det.

Det kan være at afsætte tid til noget vi elsker at gøre – læse en bog, male et maleri, hækle, gå i haven, meditere, synges gospel eller bygge et skur. Der er ingenting der er forkert, når bare du oplever følelsen af at det giver dig energi og du fylder dig. 

Første skridt er dog at lave den første prioritering så andre kan se, at det er vigtigt for dig. Sæt det i kalenderen!!

Skab indre ro på kun 10 minutter -

få en mere let og glad energi i hverdagen

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du altid nemt og hurtigt kan afmelde dig igen.

Du har nu tilmeldt dig mit nyhedsbrev!