fbpx

Føler du dig lidt fortabt, der hvor du står i livet lige nu?

Har du brug for at finde din vej, kunne se dit potentiale og skabe en sammenhæng imellem indre og ydre succes?

Måske oplever du at:

 • Dit selvværd ikke er så højt, og du taler ofte dig selv ned
 • Du føler dig presset af livet, og alt det du bør og skal
 • Du kan ikke mærke, hvad der er det vigtigste for dig
 • Nu er nok snart nok, du er kørt træt i den dårlig energi indeni og du er træt af at være forvirret og have en følelse af tomhed
 • Du savner glæden, balancen og det spontane, fordi livet i en lang periode har kørt i samme rille
 • Du måler dig imod, hvad andre tænker om dig

Kan du genkende dig selv i nogle af udsagnene ovenfor?

Så er det tid til at steppe up, og få sat spot på DIG !

Når du tager ansvar for dig selv, går drømmene i dit liv i opfyldelse…

 

Der findes ikke en bedre følelse, end når du føler sig modig og elsket. Når du gør noget, fordi du kan mærke, at det er du NØD TIL, hvis du skal kunne se dig selv i øjnene. Uden at du kender destinationen, og hvad det er du vil få øje på eller få erfaring med.

MEN – med en modig handling sender du den første lille flig af selv-respekt ud i din omverden. Heri ligger følelsen af styrke. Og kærlighed. Styrke og kærlighed til at skabe et liv du elsker. Fordi du ikke vil nøjes. 

Det handler om at skabe sammenhæng imellem din indre og din ydre succes. 

Det handler om, at du får skabt det liv der er dit, med alt det du gerne vil have i det, og som giver dig stor og nærende værdi (og energi). 

Slut med at være underlagt andres værdier, og og slut med at være handlingslammet i skræk over, hvad andre tænker. Slut med at lade stå til.

Du takker istedet JA til at skabe et kærligt personligt fundament bygget på selvrespekt, autenticitet og (selv) kærlige valg.

Det er NU du begynder at tage lige så meget ansvar for dig selv, som du gør for alle andre. Du begynder at tage lige så meget imod, som du giver ud til andre.  

Det gør dig modig

Du oplever større glæde

Det giver dig harmoni og balance

Du udvikler et større selvværd

Det udvikler din kreativitet

Det får kærligheden til dig selv til at vokse

 

Derfor kan jeg hjælpe dig 

Jeg er selv gået vejen – HELE vejen – både personligt og fagligt!

Jeg kender alle frustrationerne, følelsen af at være uafklaret og ikke kunne mærke mig selv. Oplevelsen af at glæden er en sjælden gæst og at jeg ligesom var “ved siden af mig selv” og ikke rigtig havde kontakt til min essens, eller den jeg i virkeligheden er, når jeg er HELE mig!

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en tendens til at falde i pleaser-rollen når man står i det vadested.

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan.

Jeg har fundet mit livsformål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse.

Det har været en gave at starte rejsen op, og selvom den nogengang tager nogle sving der kan være meget uventet (eller ubelejlig!), så er det det hele værd.

For tilbage står jeg med en følelse af balance. 

Jeg har desuden igennem de sidste 3 år arbejdet med karriererådgivning i stor-format, og er veluddannet til at hjælpe dig med at genskabe kontakten til din passion og dine unikke kompetencer.

Marianne Snabe – ekspert i coaching

“Jeg har gennem 5 måneder arbejdet sammen med Marianne med det formål at skabe mere balance i mit liv. Jeg stod ved en skillevej og vidste ikke, om jeg skulle fortsætte med at gå ud ad den ”gamle trygge vej” eller vælge en ”ny vej”. Jeg har solgt min gamle bolig, sagt mit gamle job op og har valgt en ”ny vej” i livet.

Ved hjælp af Mariannes coachingstrategier, samtaler, sms- og mailudvekslinger samt hendes udfordrende og meningsfulde spørgsmål har jeg udviklet et stærkere selvbillede, fundet min indre ro og modet til at vælge og manifestere det liv, som jeg ønsker.

Marianne er empatisk, venlig og god til at lytte. Hun er samtidig analytisk og stiller skarpe spørgsmål, der udfordrer refleksionsevnen og sætter skub i udviklingen. Hun er også kreativ og bruger øvelser og spørgsmål, som vender ens liv på hovedet og lukker op for en ny vej i livet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som din coach. Hun er god til det, hun gør.”

Loving kindness

Sebastian Thesbjerg

Marianne kan:

Marianne ser bag facaden. Marianne kan coache det bedste frem i folk. Får folk til at se ud over deres svagheder og fokusere på ens styrker med fornyet energi.

Når man møder Marianne:

Er det som at komme hjem. Skabes det billede, der var ti streger der ikke gav mening, men som blev til et mesterværk. Man møder mildhed og meget lyttende væsen.

Når man oplever Marianne i Coach-rollen:

Du kan coache udvikling, positivitet og andre aspekter frem, når modet er væk. Du holder sporet og fanger sammenhængen med det samme. Du er god til at visualisere og give vinkler på det, man ikke selv kan finde. Mennesker bygger hurtigt vaner op, både gode og dårlige, Marianne hjælper dig med at bryde dem. Ved Marianne får man det fulde billede. Hun ser både forsiden og bagsiden af medaljen, trods det at man ikke altid selv får vendt mønten helt om, og har øje for, hvad der bremser een. Tager den tid der skal til for at komme i mål og fange de ting der hindrer en i at nå sine mål.

Definition: Få den bedste dag i dit liv hver dag!

Fanger den essentielle detalje der får puslespillet til at gå op, og man får et fuldt ærligt billede af sig selv på den mest professionelle og behagelige måde.

Du har hjulpet mig til at se mine evner og omfavne de værdier jeg selv indeholder. Du har givet mig min tro på mig selv tilbage og åbnet mine øjne for, hvad det er jeg kan. Du huskede mig på, at vejen derhen også kan være god og fuld med udvikling. Drøm stort og lev godt! “

Sara Hjortskov Larsen

Alt det her får du i forløbet:                                  

 • En personlig og målrettet transformations-proces, hvor jeg hjælper dig med at du ser dit potentiale og  dine muligheder for succes. Jeg hjælper dig med at skabe sammenhæng imellem din indre og ydre succes og din oplevelse af balance i livet. 
 • 4 møder a 2 timer (8 timer i alt). Du vil i kombination med møderne få værktøjer og arbejdsark, der skal hjælpe med at gøre din transformation både konkret og nem at forstå. Du vil opleve hurtig forandring og se dit liv fra andre vinkler og i et skarpere lys.
 • Du vil modtage masser af værktøjer der støtter din proces. Du vil opleve at du vil komme til at arbejde mere fra din kropsbevidsthed fremfor udelukkende fra hovedet, og jeg vil lære dig hvordan du konkret arbejder med loven om tiltrækning. Jeg arbejder med en kombination af spirituelle værktøjer og traditionelle coaching-værktøjer. Alle værktøjer bliver tilpasset din personlige proces. 
 • Hotline over mail, sms og telefon under hele forløbet, så du ikke skal vente på det næste møde, men kan holde dig på sporet under forløbet og du har også en livlinje der hele tiden hjælper dig videre. 

Det er ikke et quick-fix, men et samarbejde hvor du kan blive guidet og få masser af værktøjer til både at forandre og fastholde den gode udvikling, er det nemmere at skabe forandring.

Du får altså alt det her i forløbet:

 • 4 coaching sessioner  (8 timer)
 • Styret transformations-proces, hvor du stiller skarpt på dit potentiale og mulighed for succes. Du skaber sammenhæng imellem ydre og indre balance som forplanter sig i et liv du elsker. 
 • Du får værktøjer, masser af healing og nærværende sparring igennem hele forløbet, herunder visualiseringer til evigt eje, hvor du oplever et kærligt møde med dit indre barn, og hvor du også kigger ud i fremtiden.
 • Du finder din GENI-ZONE – et mix af dine talenter og dit formål (det du brænder for og det er optager dig)
 • Bevidsthed og viden om hvorfor det er vigtigt at mestre dit indre energisystem (din energi-vibration), samt viden om hvordan du undgår stress og at køre dig selv over.

Jeg følger dig tæt i hele forløbet, og jeg vil være din sparringspartner i hele forløbet. Du vil opleve masser af nærvær, indlevelse og at jeg sætter retning sammen med dig. Og så er jeg god til at heppe på dig og guider dig hele vejen.

Mulighed for tilkøb af en personlig DISC-profil 

Profilen hjælper dig med at forstå dig selv

endnu bedre… 

…og samtidig forstår du også dine kollegaer og din chef bedre.

 

Profilen giver dig et billede af hvad det er, der driver dig og sætter ord på din primære adfærd og du får masser af indsigt i dine styrker og muligheder. 

Den giver dig også et billede af, hvad du nemt kan arbejde med at blive bedre til og dermed være en katalysator for, at du helt generelt udvikler din indre balance endnu mere.

Helt konkret er dit udbytte:

 • Viden om din naturlige og til-passede adfærd
 • Få sat præcise ord på dine motivations faktorer, hvad der  de-motiverer dig, dine styrker og udviklings punkter – og også lære andres motivationsfaktorer at kende
 • Hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning
 • Du får øje på dine reaktioner i relation til forandringer, hvad tryghed betyder for dig, og dit handlingsmønster når du oplever frygt
 • Øget forståelse for andres adfærd og du lærer at målrette din kommunikation mod de forskellige profiler