fbpx

Værktøjer til mere ro, overblik og balance

 

 

Værsgo!

Her kan du hente nogle brugbare værktøjer, som kan hjælpe dig til enten at skabe ro eller overblik både personligt og fagligt.

Samtidig kan de give dig modet til at skabe det liv du ELSKER, men mere balance, velvære og glæde.

Tag endelig et kig på resten af min side – du er mere end velkommen

Kærlig hilsen

Marianne

Meditation

når du har brug for at skabe ro indeni i løbet af kort tid…

Kategori: Meditation

Indre ro er vigtigt for at kunne tænke klart, og for at kunne mærke hvad der er det vigtigste valg at tage i nuet. Indre ro skaber en sund grobund for både selvværd og for at finde modet til at sige både til og fra.

Oplever du en hektisk hverdag, hvor du nogengange følger at du flakser rundt og har mistet overblikket, så kan denne meditation bruges til at finde dit fodfæste igen og tage en velfortjent pause.

settings.

Stil skarpt på din Energibalance og din ressource-tank?

Kategori: Coaching øvelse

Du får i løbet af 15 minutter overblik over, hvilke ting, relationer, oplevelser, aktiviteter m.v. der skaber glæde i din hverdag og generelt i livet.

Øvelsen giver dig et billede af, om du reelt prioriterer det i hverdagen, som skaber glæde, eller om det er noget du har skrevet ind på listen over “to-do projekter”, som ikke rigtig bliver til noget. Det der kommer først frem i dine tanker, er som oftest det, der skal kigges på først…

Vend dine negative tanker til at være positive og støttende

Kategori: Coaching øvelse

Uanset hvilke tanker du vælger, der skal fylde indeni dig, så får du det du tænker. Det du tænker i det indre, påvirker det du oplever i det ydre. De styrer din adfærd, dit selvbillede og dit flow i (og med) livet.

Selvom livet går op og ned, og vi alle møder modstand, sorg og udfordringer, så har dit tankemønster indflydelse på, hvordan du danser med livet. Ser du lyst eller mørkt på tingene? 

Skab det liv du elsker – start med at ændre dine tankemønstre.

Her får du en simpel øvelse, der kan hjælpe dig på vej. 

 

Beskriv din fulde værdi

i dit CV og din ansøgning

 

Kategori: Afklaringsøvelse

Få et værktøj, der hjælper din med at finde ind til de konkrete ord, der beskriver din faglige og personlige værdi overfor din kommende arbejdsgiver. Det er en øvelse, som skaber et skarpere selvbillede som du kan italesætte både i dit CV, ansøgning og ikke mindst til samtalerne. 

Værktøjet er en kompetence-profil-skabelon, som hjælper dig med at beskrive det på en struktureret og overskuelig måde.