fbpx

Værktøjer til at skabe ro, overblik og mere balance…

Værsgo!

Her kan du hente nogle brugbare værktøjer, som jeg kan hjælpe dig til enten at skabe ro eller overblik, og samtidig give dig modet, til at skabe den bedste balance i din hverdag.

Meditation

når du har brug for at skabe ro indeni i løbet af kort tid…

Indre ro er vigtigt for at kunne tænke klart, og for at kunne mærke hvad der er det vigtigste valg at tage i nuet. Indre ro skaber en sund grobund for både selvværd og for at finde modet til at sige både til og fra.

Oplever du en hektisk hverdag, hvor du nogengange følger at du flakser rundt og har mistet overblikket, så kan denne meditation bruges til at finde dit fodfæste igen og tage en velfortjent pause.

settings.

Download den her

Hvad dræner dig for energi i hverdagen?

En øvelse der i løbet af få minutter, giver dig et overblik over, hvilke ting, relationer, oplevelser, aktiviteter m.v. der skaber glæde i din hverdag og generelt i livet.

Øvelsen giver dig et billede af, om du reelt prioriterer det i hverdagen, som skaber glæde, eller om det er noget du har skrevet ind på listen over “to-do projekter”, som ikke rigtig bliver til noget. Det er kommer først frem i dine tanker, er som oftest det der skal kigges på først…

Få den her

Skab indre ro på kun 10 minutter -

få en mere let og glad energi i hverdagen

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du altid nemt og hurtigt kan afmelde dig igen.

Du har nu tilmeldt dig mit nyhedsbrev!