fbpx

Giv din kreativitet et boost!

Er det NU, du skal have din kreativitet på dagsordenen igen?

Hvis du er engang (!) har været meget kreativ, men tiden nu går med andre (praktiske) ting, er det tid til at stoppe op og mærke efter hvor stort et savn det er. Ligger den højt, har du lukket med for en vigtig side af dig selv.

Måske drømmer du om at:

 • Skrive en bog, men du oplever, at du ikke kan komme i gang, og du kører i ring.                                                                                                             
 • Komme igang med at male igen. Du har i dine yngre år elsket at male og tegne, men livet har ligesom taget over, og du har ikke “haft tid”, og lige nu og kan ikke rigtig finde maler-genet frem, og lærrederne står ude i skuret.                                                                                                                    
 • Du gerne vil sysle med håndarbejde igen, og du kan huske hvor meget ro og nydelse det gav dig, men du er kommet ud af vanen med at tage det med i tasken, og nu ligger det bare inde bagerst i skabet                       
 • booste dit bage-gen, og du har altid drømt om at bage større og mere udfordrende kager. Du holder dog dig selv tilbage, fordi du jo “ikke er uddannet” konditor – og så kan du nok ikke finde ud af det alligevel…        
 • Bygge skulpturer, eller lave keramik, eller planlægge ture på mortorcykel i skandinavien….

Måske oplever du at:

 • Du kan ikke mærke din egen rytme i livet, du ved godt at du engang elskede at være kreativ, men har tænkt at det nok var dengang – og faktisk har du glemt den glæde det gav dig.
 • Din energi falder hele tiden, og dine tanker kredser mere og mere omkring hvad det egentligt er, der kan give dig energi igen
 • At du kan mærke, at glæden og følelsen af lethed er en sjælden gæst, og du spekulerer over, hvad der skal til, for at den ændres
 • Det er en udfordring at få tiden til at så til, hvor du får taget initiativ til at være kreativ eller få det prioriteret
 • Du ved ikke helt hvordan du skal få det sagt til dine nærmeste, at du har brug for at få boostet din kreativitet igen – noget holder dig tilbage, og du ved ikke helt hvad

Kan du genkende dig selv i nogle af udsagnene ovenfor?

Så er du ved at være klar til at gøre noget godt for dig!

Du kan sagtens genfinde din kreativitet

– og læs bare her:

“Jeg har haft den store fornøjelse at få hjælp af Marianne i forhold til at få taget hul på at skrive en roman. Jeg havde gået længe med impulsen, men kunne ikke rigtig komme i gang.

Vi har i den ramme Marianne satte fået afdækket motivation, forhindringer og handletiltag. Efter to sessioner er jeg kommet i gang og føler jeg har godt indblik i, hvad min videre proces og måde at arbejde på skal være. Går jeg i stå vil jeg ikke tøve med at tage kontakt på ny.

Marianne har gennem forløbet været støttende, lyttende, empatisk, nysgerrig og har fået mig til at tage mig af de ting, som jeg ikke selv var i kontakt med. Yderligere har hun givet mig en mindmap vi sammen lavede. Den har hjulpet mig i mellem sessionerne.

 Jeg kan varmt anbefale Marianne som person, coach og hendes måde at arbejde på”.

Ane Azelia

Forløbet er for dig der:

 • Ved at du inderst inde er meget kreativ,  men har nedprioriteret det i længere tid (alt for lang tid), og derfor efterhånden føler dig som et halvt menneske, du mærker at der er noget der mangler for at gøre dig glad    
 • Er indstillet på og vil have hjælp til, at sætte din kreativitet på dagsordenen igen – du skal bare i gang og have det første skub                 
 • Vil arbejde med, hvad det er, der blokerer din kreativitet, og du vil gerne arbejde med at få dem healet, så de ikke begrænser dig mere i fremtiden                                                                                                                
 • Vil have en coach på sidelinjen, der sammen med dig sikrer, at du fastholder kreativiteten i din hverdag, og som kan både heppe og give dig nye indsigter samt holde fast i dit mål, hvis du falder tilbage i gamle vaner                                                                                                                        
 • Er indstillet på at arbejde med konkrete fokuspunkter, som du omsætter til små ændringer/skridt i hverdagen, for at få kreativiteten til at fylde mere både fysisk men også i dine tankemønstre

At genskabe kontakten til din kreativitet giver dig:

Følelsen af at du lever med en dybere MENING

Mere glæde og et frirum, der er unikt for dig

En følelse af at du kommer tættere på den du er inderst inde

Et større selvværd

En større kreativitet helt generelt

En højere grad af selv-kærlighed

 

Jeg har altid tegnet og malet, og jeg har elsket at udfolde mig på et lærred, så jeg havde en måde at udtrykke mine følelser på – eller komme af med mine tanker på. 

Derfor kan jeg hjælpe dig 

Jeg har selv været der, hvor jeg glemte at vedligeholde min kreativitet. Og jeg opdagede ikke helt, hvor stor en del af mig den egentlig er. For en ting er at være kreativ med hænderne, men det hænger også meget sammen med min måde at være mig på – og være i livet på. Så dybest set handler det om at sætte spot på min identitet. 

Så jeg er selv gået vejen – HELE vejen – fra at den var en naturlig autentisk del af mig, til at være totalt væk (og det var jeg også) til at blive genfundet og prioriteret!

Jeg kender følelsen af konstant at vælge min kreativitet (og dermed mig selv) fra, og jeg kender til sorgen over, at jeg glemte at sætte disse nærende stunder på ugeplanen. Det betød at jeg også glemte følelsen af både glæde og taknemmelighed ved at bruge tid på det der gjorde mig glad. 

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en konstant følelse af tomhed. 

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan. og her spiller det at være kreativ og prioritere tiden til at være det en stor rolle. 

Jeg har fundet mit livsformål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse. Det har kreativiteten bidraget til.

Nu står jeg tilbage med en følelse af balance. 

 

“Jeg har ikke tidligere været i et coach forløb, så jeg var en smule skeptisk ved det første møde. Men Marianne er et utroligt positivt og dejligt menneske, som er inspirerende at snakke med fra alle første samtale.

Jeg har været så heldig at møde Marianne i forbindelse med et kreativt coaching forløb. Jeg kom til Marianne på et tidspunkt hvor mange ydre faktorer påvirkede mit liv, så jeg var sårbar. Meget arbejde med kaotisk omstrukturering, børnene er blevet selvkørerende, redefinering af min rolle som kone/kæreste…

Marianne formår at skabe overblik, og hjælpe med at definere en prioritering, som jeg ikke selv kunne finde.

Endelig viste Marianne mig at tiden og glæden ved at være kreativ atter kunne findes frem, hvis man søger og ønsker det. At noget af den energi, der bliver drænet ved usikkerhed og frustration, kan genfindes igennem kreativiteten.

Jeg har ikke tidligere forsøgt mig med maleri som kreativ udtryksform, men Marianne fik mig skubbet i gang og jeg fandt ud af at med farver på et lærred kan man beskrive bevidste og ubevidste følelser og retninger.

Marianne har vist mig at det er vigtigt at prioritere tiden og roen til at være kreativ – for mit vedkommende med garn og tråd – og være bevidst om den energi og positivt overskud man kan tage med sig herfra.

Marianne er utrolig god til at lytte, til at stille de gode spørgsmål, så man kommer 360 grader rundt om sin situation og ser tingene fra flere perspektiver. Hun er god til at give ideer og input til at man ikke kommer tilbage til den sædvanlige rille i hamsterhjulet, men er medvirkende til at bryde den gamle vane.

Tak Marianne for et super godt forløb og mine bedste anbefalinger fra mig”.

Heidi B. Madsen

“Jeg har afsluttet et kort forløb hos Marianne, hvor jeg fik hjælp til at få struktur på mine arbejdstider, så de ikke fyldte så meget oppe i mit hoved. Og hvordan jeg kunne få det kreative mere ind i min hverdag, for det var lidt svært, når nu mit arbejde fyldte så meget.

Marianne er rigtig god til at lytte og synliggøre de issues jeg kom med. Hun skrev og tegnede det på tavlen, så jeg selv kunne se, hvor enkelt det egentligt kunne gøres. Og hun var rigtig god til at fylde mig med energi og lyst til at få ordnet nogle at de ting, som jeg bare havde tænkt på at få ordnet, men som jeg ikke rigtigt kom i gang med.

Allerede efter første gang, gik jeg hjem og lavede en skitse til et maleri, som jeg skulle i gang med, så snart jeg fik strukturen kørt ind.

Jeg lavede også et dagsskema, ud fra det Marianne havde tegnet for mig, så jeg kunne se, hvor meget tid jeg egentligt havde til alt det sjove i min hverdag. Det har jeg sat i en ramme, for jo mere jeg ser på det, jo mere bryder jeg ud af det tankemønster jeg har fået opbygget.
Det har alt sammen givet mig mere ro, tid og lyst til både mit arbejde og mit kreative virke. Jeg klarer faktisk mit arbejde endnu bedre nu. Og jeg får også hele tiden nye ideer og inputs til endnu flere smykker, malerier og glaskunst.

Så for mit vedkommende, har Marianne kunnet give mig et kærligt skub i gang igen, selvom jeg ikke havde opdaget at jeg var gået lidt i stå. Jeg har ændret nogle vaner og tankemønstre og vil huske at have fokus på det, så jeg ikke falder tilbage i dem. Strukturen har hjulpet mig til at få mest muligt ud af min hverdag, både personligt, men også på det arbejdsmæssige og kreative plan.

Marianne har en fantastisk evne til at få dig videre på, samtidigt med fylder hun dit energidepot op, så du bare kommer i gang. Man går altid fra Marianne af med en følelse af, at have fået noget brugbart med sig hjem. Et simpelt redskab til at bryde tankemønstret med. Og jeg skyndte mig altid hjem og fik ordnet alt muligt i løbet af ingen tid. Og jeg får stadigvæk noget fra hånden af, så der er langtidseffekt på.

Så jeg er meget glad og taknemmelig for det forløb jeg havde hos Marianne. Og jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Marianne. Så tusind tak kære Marianne <3″

Kirsten Hertz

Det her får du ud af forløbet:

 • 1 strategisession a 3 timer (gerne fysisk) + 3 samtaler enten fysisk hos mig eller via skype a 1,5 time samt en hotline imellem sessionerne enten på mail eller telefon                                                                                                                              
 • Coaching og sparring, i en struktureret proces finder vi sammen ind til kernen af det, der i dag holder dig ude fra dit kreative rum. Vi kigger på dine tankemønstre og vaner, og hvad der skal til for at løfte din energi i hverdagen                                                                                                                                                      
 • Kreative opgaver imellem sessionerne, som passer til den kreative syssel, du gerne vil genfinde forbindelsen med                                              
 • Værktøjer til indre ro, som du også efter forløbet vil få adgang til – det vil primært være lydfiler med visualiseringer / meditationer                        
 • du finder fortrolighed med at lytte til det du mærker, der er det vigtigste for dig – vi sætter spot på dine værdier

  Har du spørgsmål eller brug for afklaring?

  Book en afklaringssamtale på 30 minutter – det er gratis og uforpligtende. Lad mig høre, hvad du oplever, og så finder vi ud af, om jeg er det rette match for dig.  

   

  Mulighed for tilkøb af en personlig DISC-profil 

  Profilen hjælper dig med at forstå dig selv

  endnu bedre… 

  …og samtidig forstår du også dine kollegaer og din chef bedre.

   

  Profilen giver dig et billede af hvad det er, der driver dig og sætter ord på din primære adfærd og du får masser af indsigt i dine styrker og muligheder. 

  Den giver dig også et billede af, hvad du nemt kan arbejde med at blive bedre til og dermed være en katalysator for, at du helt generelt udvikler din indre balance endnu mere.

  Helt konkret er dit udbytte:

  • Viden om din naturlige og til-passede adfærd
  • Få sat præcise ord på dine motivations faktorer, hvad der  de-motiverer dig, dine styrker og udviklings punkter – og også lære andres motivationsfaktorer at kende
  • Hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning
  • Du får øje på dine reaktioner i relation til forandringer, hvad tryghed betyder for dig, og dit handlingsmønster når du oplever frygt
  • Øget forståelse for andres adfærd og du lærer at målrette din kommunikation mod de forskellige profiler

  Vil du gerne have en profil eller en snak om hvad profile giver dig – skriv til mig her.

   

  Ja tak - jeg vil gerne høre mere...

  3 + 4 =