fbpx

Kreativitet healer indefra

SkAB DIT EGET PERSoNLIGE 
HEALINGS-MALERI

En workshop hvor du vil genskabe forbindelsen til dit indre barn – i en kreativ og meditativ proces – der åbner op for selvkærligheden og hvor du får genskabt den vigtigst relation af alle!

Relationen til dig selv!

Det bedste fundament for at skabe dit personlige flow, og som hjælper dig til at mærke dig selv, kærligheden og tilliden til livet.

SKAB KONTAKT

TIL DIt INDRE BARN

Når du har en god kontakt til dit indre barn, er du også bedre i stand til at mærke og forstå dine følelser og behov. Vi er mange, der i en tidlig alder har tabt netop denne vigtige forbindelse, fordi der var et behov udefra, der stillede krav til at du skulle tilpasse dig andres rammer og overbevisninger. Derfor lærer vi at tilpasse vores adfærd, og nu er denne adfærd blevet en del af det at være dig.

Når vi tilpasser os, så overhører vi vores egne følelser og behov, og efterhånden som tiden går, bliver det en vane, og vi accepterer at “det er sådan det er”.

Det efterlader dog ofte følelsen af at have en spændetrøje på, og du kender dybest set ikke dig selv særlig godt! Det kan føles ensomt og glæden er ikke en naturlig del af hverdagen.

For hvem er det du er – når du er dig? 

Hvis du kan mærke, at du mangler forbindelsen til din indre kerne, og at du skal have GENOPDAGET dig selv – så kunne denne workshop være noget for dig!

Workshoppen er for dig der:

 • Kan mærke at du længes efter at få genskabt selvkærligheden og finde indre ro
 • Har været igennem et stress forløb, og skal finde et nyt ståsted i livet
 • Gerne vil udfolde dig kreativt fra hjertet og ikke fra hovedet
 • Ikke orker at tænke flere tanker, og har brug for at komme ned i kroppen og mærke istedet

Lær at høre dit indre barns stemme…

Det er den vigtigste kontakt OVERHOVEDET !!

Fordi den giver dig:

 •  Følelsen af kærlighed til dig og andre
 • Følelsen af selvrespekt
 • Følelsen af styrke og autenticitet
 • Følelsen af sårbarhed
 • Følelsen af at være NOK!

Hvordan foregår det?

Personligt maleri

Du kommer til at male dit eget healingsbillede, et billede på, at du har genskabt den første spæde forbindelse til dit indre barn. Dit indre barns stemme bliver tydeligere og du kan male ud fra denne nye genetablerede energi.

Meditation

I en meditation bringer jeg dig i kontakt med dit indre barn igen, og netop dette møde er ret magisk og kan være overvældende. Der er SÅ meget kærlighed i netop dette møde, og det planter de første frø til at komme endnu tættere på din egen unikke essens.

Arbejdshæfte

Du får et lille arbejdshæfte/notesbog, hvor du kan skrive din oplevelse ned, og hvor du kan reflektere over, hvad dit indre barns budskab var til dig.

Sparring

Har du spørgsmål til processen eller til male-teknikker, giver jeg dig gerne sparring undervejs.

Materialer

Medbring selv dit maler-grej, eller bestil min “materiale-pakke” er indeholder:

 • 1 stk. lærred 60×60 cm,
 • 6 farver (rød, gul, grøn, blå, sort, hvid),
 • 3-5 pensler
 • palette og plastikbøtte til vand.

Hvor?

Workshoppen holdes i smukke og hyggelige omgivelser på Brandbjerg Højskole i den atmosfæriske havestue med udsigt til dejlig natur. Der er en let forplejning inkluderet + kaffe/the/vand.

Det her får du ud af workshoppen!

 • 3 intensive timer, hvor du kan fordybe dig i at male og udtrykke dig fra hjertet – lade hånden styre penselstrøgene, uden at planlægge det først og mærke efter om det skal være blidt, råt eller et sted midt imellem. Det bliver dit helt eget healings maleri.
 • Du kickstarter din indre proces til til at blive bedre til at lytte til dig selv og aflæse dine følelser
 • Mærk hvordan du bliver grounded og via en meditation får skabt kontakten til dit indre barn, der bor i dit hjerte. Et åbent hjerte skaber et mere positivt flow i livet, og du bliver bedre til at mærke, hvad der er godt for dig, når du står i en situation hvor du skal tage et valg eller en stor beslutning
 • Hyggelige og indbydende rammer med let forplejning og en smuk og hyggelig natur lige udenfor vinduerne 

Min mission er at hjælpe andre med, at skabe den bedste livskvalitet og indre balance!”

..og meget gerne i en kreativ og meditativ proces

Marianne Snabe

Hvem er jeg?

 Jeg hedder Marianne, og er coach af hjertet og helt ind i mine celler. 

Jeg har i gennem de sidste 10 år hjulpet en masse mennesker til, at opnå en større balance i livet – helt generelt. Både privat og i joblivet. Fordi det hele hænger sammen.

Vores historie er propfyldt med overbevisninger og historier, som vi lige så stille har accepteret som værende virkeligheden – uden at forholde os til, om det giver mening indeni os selv. Jo dygtigere vi bliver til at være accepterende og tilpassede, jo mere mister vi forbindelse til det indre barn. 

Jeg har selv været i processen (er det til dels stadigvæk – det slutter vist aldrig helt…;-)) og kender dermed alle følelserne. Jeg ved hvor drænende de er, hvis man opholder sig der i for lang tid ad gangen.

Da jeg selv første gang skulle genskabe forbindelsen til min eget indre barn, var jeg panisk og begyndte at græde. Fordi det var så uvant for mig at have denne kontakt, og det var virkelig angstprovokerende og unaturligt, og jeg var bange for hvad jeg mødte. Det var godt, jeg bevarede modet til at prioritere netop det møde, for det var ren kærlighed der opstod af det. 

Af natur er jeg meget kreativ, er god til at se situationer og tilstande fra flere vinkler. Jeg elsker at male, dekorere, indrette og skabe nye hyggelige rum i både boligen og i haven.

Når jeg er i det kreative element, flyder “det der fylder” helt anderledes, end hvis jeg skulle sætte mig ned og beskrive det. Det kan være en ørkenvanding at skulle sætte ord på. Nogengange er det bare nemmere at få løsningerne, når man slipper tankerne og lader sig flyde med – så opstår den her magiske kreative lykkeenergi, og der flyder masser af inspiration og nysgerrighed igennem fremfor at det er frygten der bremser vores personlige udvikling.

Hvad hjælper jeg med…?

 

Jeg møder mennesker i øjenhøjde, og en vigtig værdi for mig er, at vi er på bølgelængde og oplever hinanden som ligeværdige.

Jeg har en udvidet empati og intuition, og har generelt en hurtigt forståelse for andre menneskers verdensbillede. Via mit arbejde med profiltyper og generel adfærds-teori, så har jeg en solid viden omkring, hvad det er der motiverer os, hvad der gør os bange og hvad vi værdsætter. 

Jeg hjælper mine kunder med at få et klarere selvbillede, og hjælper med at finde modet til at sætte ændringer i gang.

Jeg er en ukuelig støtte på sidelinjen, og så er jeg rigtig god til at heppe…:-). En magisk proces hver gang, og jeg har fået mange gode og kærlige relationer i det arbejde.

Hvad fortæller mine kunder?

Her kan du læse udtalelser fra nogle af mine kunder: 

“Det var med stor forventning, jeg deltog i din workshop på Brandbjerg Højskole.

Du var god både med hensyn til indhold og styring, så jeg tog hjem med fornyet energi og glæde efter en rigtig god dag”.

Inge Møller

Kreativ Workshop

“Jeg har via coachingen og kreativiteten givet mig svaret på, hvordan jeg kan arbejde videre med mig som person, mine værdier og det videre karriereliv.

Marianne er god til at skabe fordybelse, indsigt og forståelse, for en situation et menneske står i og få pågældende til at se, hvordan der kan arbejdes målrettet med ønsker og mål. Og at ønsker og mål er noget man er i imens der arbejdes hen imod at nå det”.

AnjaBoisen Sørensen

Kreativ workshop

“Efter en livskrise har Marianne hjulpet mig til igen, at finde glæden i livet, i hverdagen og ikke mindst genfinde mit kreative væsen. Marianne er tydeligvis en dygtig menneskekender, for allerede efter første session, følte jeg mig tryg og klar til at lade hende hjælpe mig. Marianne har givet mig nogle konkrete redskaber, som jeg kunne implementere i dagligdagen med det samme.

Nogle ord som er beskrivende for Marianne: Venlig, faglig kompetent, sympatisk, tillidsvækkende og ikke mindst et meget hjertevarmt menneske. Marianne Snabe har de varmeste anbefalinger fra mig.”

Malene Th. Pedersen

Kreativ coaching

“Jeg kan varmt anbefale Marianne´s workshop, hun er en tydelig og tillidsfuld formidler som fanger folk hvor de er. Det var en fantastisk dag i magiske omgivelser på Brandbjerg Højskole. En rigtig god kombi af meditation og maling, som gav mig en fantastisk ro og fornemmelsen af at hjertet talte og at hovedet (fornuften) havde fri, hvilket gav kreativiteten frit løb på en meget anderledes måde.

 Jeg blev bevidst om mine kerneværdier, gennem Mariannes gode vejledning, og det giver ro at få styr på dem. Dagen har sat gang i en proces, hvor jeg glæder mig til at fortsætte hjemme, og muligt at jeg vil inddrage Marianne til at hjælpe med at få vendt nogle sten. Et godt skub i den rigtige retning, her midt i livet, hvor mange ting ændrer sig og jeg skal finde en ny balance og indhold”.

Bente B. Iversen

Kreativ workshop

Tænker du måske?

(tryk på plus ude til højre i bjælken for at se svaret)

"Jamen jeg kan jo ikke male, så dette kursus er vel ikke noget for mig?"

MIT SVAR: Workshoppen er ikke et kursus i at blive bedre til at male. Det er blot et kreativt virkemiddel til at udtrykke sig kreativt. Det vigtigste er at du i denne kreative proces kommer i kontakte med din egen kreativitet og dermed bliver mere konkret omkring, hvordan du skal sætte den på dagsordenen, når workshoppen er slut. Malerierne skal ikke være flotte – de skal bare være personlige og et udtryk for det som dit indre har lyst til at ”beskrive” med en pensel i hånden, og du må også gerne bruge andet end en pensel. Selv bruger jeg meget hænderne – det er mere frit og ukontrolleret.

”Jeg ved ikke helt om jeg er klar, jeg synes det er et svært skridt at tage"

MIT SVAR: Hvis du føler dig tiltrukket af denne workshop, så mener jeg, at du er klar til at fokusere på dine indre balance endnu mere. Når følelsen af ”at længes” er der, betyder det at det er nu, selvom det kan være lidt angstprovokerende at skabe kontakt til noget indeni, som vi ikke kender eller har været glemt. Noget skal genfindes og ”aktiveres”. Det kræver mod at træde væk fra den kendte hverdag (også selvom den er i total ubalance og du oftest går træt og udmattet til ro om aftenen), og det kræver en periode med stædighed og vedholenhed  – men faktisk så giver det en helt igennem magisk energi at lave netop den prioritering, nogen gange skal vi bare lige skubbes lidt og have de rette værktøjer.

Hvornår?

Tirsdag 19. november 2019

Sted: Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Tidspunkt: 17-20

Der er KUN 10 pladser på workshoppen!

       Prisen er inklusiv alt det her:

 •  3 timers intensiv healing                                                                                   
 • Meditation/visualisering der genskaber kontakten til din essens og indre barn                                                                                                                     
 • Abejdshæfte hvor du kan beskrive dit kærlighedsmøde med dit indre barn og nedskrive de svar, du måtte finde i dette møde                                          
 • Dit eget personlige healings-maleri – et udtryk fra hjertet og fra din sjæl                                                                                                                            
 • Lækre snacks og the/kaffe og vand under hele workshoppen                 
 • Et netværk af ligesindende, der ligesom dig er søgende på at finde ind til din kerne og opleve mere indre fred                                                             
 • Fri adgang til en lukket facebookgruppe, hvor I kan dele jeres oplevelser og støtte hinanden i at opretholde kontakten til jeres indre barn.

 

Prisen for alt det er kun:

Kr. 550,00

Medbringer du selv – eller skal jeg købe materialerne til dig?

Du har mulighed for at medbringe dit eget lærred, pensler og farver (+ alt det værktøj du ønsker). 

Vil du hellere, at der står en fuld materialepakke til dig, når du ankommer, er det muligt for at dig sende mig ud og købe ind for dig.

Pakken koster kr. 275,00

Pakken indeholder:

 • 1 stk. lærred str. 60×60
 • 6 tuber farver (Sort, hvid, rød, grøn, blå, gul)
 • 3-5 pensler
 • Palette til farver
 • 1 plastikbøtte til vand

Fortryder du eller bliver forhindret i at deltage?

Tilmeldingen er bindende og kan ikke fortrydes eller refunderes. Er du blevet  forhindret i at deltage, er du derfor velkommen til at forære din plads væk til en anden. Det eneste du skal gøre er, at informere mig om, hvem den heldige er.

Er der spørgsmål du ikke har fået svar på eller har du brug for en afklarende samtale?

Det er gratis, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller på anden måde har brug for en afklarende snak…:-)

Mail: marianne@mariannesnabe.dk

Mobil: 61552122

Eller send mig en besked her (nedenfor), som lander direkte i min mail!

 

Skriv også gerne til mig her..

8 + 11 =