fbpx
+45 61552122 mail@marianne-snabe.dk

“Jeg arbejder ikke kun med, at du tager et skridt væk fra det, der ikke fungerer idag. Tværtimod hjælper jeg med dine nye skridt henimod, at skabe det liv du elsker. Et liv, hvor der er plads til at være dig, og du beskæftiger dig med det, du brænder for, og hvor søvnløse nætter, træthed, tomhed og forvirring er fortid.”

Hej og velkommen! Jeg hedder Marianne Snabe. Jeg er Life coach og healer med speciale i stress, og jeg hjælper dig til at finde din vej i livet, og at skabe et meningsfuldt arbejdsliv.

Mit livs motto er, at det skal være sjovt og nydelsesfuldt at leve, og derfor er jeg passioneret for at hjælpe dig med, at skabe det liv du elsker. 

Jeg hjælper dig med at skabe balance i dit liv, når du mærker, at du står et sted, hvor der er noget, der skal forandres, men du ved ikke helt nøjagtigt, hvad det er. Jeg hjælper dig med, step by step at finde det liv der giver mening, fuld at styrke og med et højt selvværd. Hver dag skal opleves med en bevidsthed om, hvem du er, hvad du vil og hvad du kan. Du skal kende dit HVORFOR, og være stolt af dig selv, som det menneske du er.  Jeg kan hjælpe dig med at lande netop der.

Mine kunder er både kvinder og mænd, hvor fællesnævneren er , at de er kommet til et sted i livet, hvor de har behov for at sætte spot på sig selv som et HELT menneske. De vil have det samlede billede, og finde ind til det, der er deres vej i livet, fordi de ikke orker at lande et sted, hvor de (igen) ikke føler sig hjemme. De vil have et liv som de elsker at stå op til, hver dag. 

Jeg hjælper dig både med at finde ind til dine personlige værdier, hvad der driver dig og hvor der er potentiale for personlig udvikling. Det du vil opleve, når du arbejder på denne måde er, at din egen indre forandring også spejles i dine ydre forandringer. Det spreder sig som ringe i vandet, og du vil få løftet din personlige energi, din glæde og dit selvværd – og du vil stå endnu mere styrket og stolt over at være dig.

Mange accepterer, og tror og følelsen af tomhed og mellemtilfredshed bare er en del af livet. Men sådan hænger det ikke sammen. Du må gerne kræve noget af livet, og du må gerne insistere på, at finde din egen unikke vej. Men når følelsen af du ikke ved i hvilken retning du skal gå, så står du stille. Og det øger følelsen af tomhed. Derfor savner mange også en mentor eller sparringspartner, der kan hjælpe med at skabe et skarpere billede af, hvad det er der holder dem tilbage, og som kan hjælpe med at træde de første svære skridt i den nye retning, og samtidig have en tro på, at de også når i mål. 

At gå alene er en ørkenvandring, og du behøver ikke finde alle de vise sten selv. Jeg hjælper dig med at finde retningen, svarene og værktøjerne, og sammen går vi hen imod det skarpere billede af, hvilken livs vej eller karrierevej, der er din. Jeg hjælper dig i mål.

Det her ved jeg allerede om dig!

Selvom du lige nu ikke har følelsen af, at du kender dig selv særlig godt, og du har en grundlæggende følelsen af, at du slet ikke kan mærke dig selv, så har du alle svarene indeni. Du kan bare ikke høre eller mærke dem. 

Til gengæld tænker jeg, at du er både effektiv og ekspert i at multitaske, du har et højt serviceniveau og er lidt af en overlever. Det er faktisk ret fantastisk, hvad du får udrettet i løbet af en dag. 

Det du har glemt er, at sætte din egen personlige to-do liste over den der opfylder de andres behov, og derfor kommer du altid bagerst i køen, når tiden skal prioriteres eller du skal have ro til at mærke efter, hvad det egentligt er, du gerne vil med DIT liv. Og når roen endelig falder over dig, så orker du ikke at tænke videre over det. Du savner dog følelsen af at være et helt menneske, hvor glæde, balance og harmoni er en naturlig del af hverdagen.

Det er her, jeg kan hjælpe dig til at skabe det liv, du elsker!

Jeg har arbejdet rigtig mange år, som mentor, life-coach, karriere-coach og sparringspartner på at skabe et liv i en bedre balance, så jobliv og privatliv hænger sammen. Fordi du er ET menneske, med ET liv og du lever lige nu!

Vil du gerne kende dit potentiale, og skabe klarhed over hvad du kan forandre i dit liv – på ret kort tid?  

Jeg er en intuitiv coach, der har min egen måde, at hjælpe dig på….

Du kan ikke bare ændre noget på overfladen, og gøre det samme ting som du plejer, og samtidig forvente at få nye resultater. Derfor er det vigtigt at du får en grundlæggende forståelse af, hvem du er, hvorfor du er det, og hvilke gaver du har med dig i kraft af det. Og jeg mener gaver, uanset hvad du har oplevet. Når vi bliver bevidste om, hvordan tingene hænger sammen, er vi også i stand til at slippe det, og optage det som læring. Og det er lige her, du skaber plads til at skabe forandring.

Jeg har arbejdet i mange år med at turde se mig selv i øjnene, og mærke mig selv, som det mennesker jeg er, inderst inde. Jeg har mødt smerterne for at de kunne slippe, og langsomt har billedet åbnet sig for mig, og jeg har fundet en helt unik balance og forening af det menneske jeg er, de evner jeg har og hvordan jeg har valgt at mit arbejdsliv skal være. Jeg er en coach der brænder for hjælpe med at heale dig, så du step by step begynder at skabe det liv, du elsker. Healing er et synonym for den proces der sker, når noget slippes, for at noget nyt kan opstå. Jeg lærer dig, at heale dig selv, og jeg hjælper dig med at takle og handle på de indsigter du kommer i kontakt med undervejs. 

Og jeg ved, at der aldrig kommer et bedre tidspunkt end NU for at starte netop den rejse. Det er ikke noget der skal skubbes til en anden og bedre dag, for den kommer aldrig. Og jeg ved, at du ikke kommer til have følelsen af at “være kommet hjem”, med mindre du beslutter dig for, at det er den følelse du vil have og du begynder aktivt at prioritere tiden til det. 

Jeg ser bag facaden, og møder dig i øjenhøjde…

Jeg har altid fået af vide, at jeg har en evne til at læse mennesker på et dybere plan. Dermed er det også nemt for mig, at forstå andre menneskers adfærd, se bag facaden og komme ind til kernen.

Jeg tror på, at livet er en lang rejse af læring, hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele. Det betyder dog, at vi er nødt til at stoppe op engang imellem og mærke efter, hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet?.

Mine kunder fortæller mig ofte at “Jeg er god at tale med“, og vi får også nogle gode og dybe samtaler, hvor der er plads til at “slippe tankerne og følelserne løs”. De skal slippes, for at kunne blive erstattet eller udviklet.

Så jeg arbejder dybt, og jeg har en evne til at finde alt det gode frem i de mennesker, jeg er sammen med.

Jeg ved, at vi alle har masser at bidrage med til verden, fra hvert vores fundament.

Jeg er en healende coach…

Jeg er nysgerrig på livet og ser situationer og løsninger fra andre og skæve vinkler.

Jeg er healer, og har en stærk intuition som jeg bruger i mine sessioner. Jeg ser billeder og sammenhænge som måske er en spire hos dig, men hvor noget holder dig tilbage. Jeg arbejder med vores indre energi-skala, og kombinerer denne med min traditionelle coaching-værktøjskasse, og mindfull værktøjer som meditationer og visualiseringer. 

 

Når vi samarbejder, får du det her:

 • En struktureret proces, hvor vi sammen får skabt et billede af hvem du er, dit selvbillede og hvor det er du begrænser dig selv. Vi arbejder med hele DIG, som ET menneske (privat og job). Du opnår en stor bevidsthed og viden om dit potentiale og dine udviklingsmuligheder.                                                                                                                               
 • Et personligt og trygt rum – jeg går sammen med dig, giver dig tid, guider dig igennem din udfordring og sikrer at du kommer i mål                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • Personlig udvikling – du lærer at løfte dig ud af dine tidligere mønstre og skaber nye, der er bedre for dig, og som giver dig en øget indre ro. Det støtter dig i at tage valg og beslutninger, som du kan mærke er de rette for dig både i relation til personlig valg og job-valg. Det øger din følelse af respekt og kærlighed til dig selv                                                                                                                                                                                          
 • Masser af sparring, healing og intuitive vinkler – nye syns-vinkler på det at være dig, og masser af  værktøjer og struktur du kan tage med hjem og bruge i hverdagen 

Derfor kan jeg hjælpe dig !

Jeg er selv gået vejen – HELE vejen – både personligt og fagligt!

Jeg kender alle frustrationerne, følelsen af at være uafklaret og ikke kunne mærke mig selv. Oplevelsen af at glæden er en sjælden gæst og at jeg ligesom var “ved siden af mig selv” og ikke rigtig havde kontakt til min essens, eller den jeg i virkeligheden er, når jeg er HELE mig!

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en tendens til at falde i pleaser-rollen når man står i det vadested.

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan.

Jeg har fundet mit livs-formål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse.

Det har været en gave at starte rejsen op, og selvom den nogengang tager nogle sving der kan være meget uventet (eller ubelejlig!), så er det det hele værd.

For tilbage står jeg med en følelse af balance. Jeg føler mig modig og stærk. 

Jeg har desuden igennem de sidste 4 år arbejdet med karriererådgivning i stor-format, og er veluddannet til at hjælpe dig med at genskabe kontakten til din passion og dine unikke kompetencer.

Her er de vigtigste kompetencer fra mit CV, 

som kommer dig til gode, når vi samarbejder: 

Mine uddannelser:

 • Certificeret stress coach, Axept A/S, juni 2020
 • Uddannet Reiki Healer ved Reikimester Eva Godsk (Reiki 1), oktober 2019
 • Manifestations uddannelsen (Ved Business Mentor Eliane Rose) 2017
 • Uddannet Coach i 2009 ved Axpet A/S (ICF-certificeret uddannelse)
 • Certificeret i Adfærdsprofilen DISC hos HR Solutions i 2008 + i TEAM-profilen i 2017
 • Certificeret Green Belt Six Sigma 2015 ved C-Value
 • Civil-økonom ved SDU i 2001 med økonomistyring og informatik som fokus

 

I disse roller har jeg brugt mine uddannelser og viden:

 • 1995-2002 – Bogholder og controller hos Dandy A/S
 • 2004-2015 – Økonomimedarbejder, Direktions assistent og HR-ansvarlig hos MI A/S
 • 2015- nu    – Selvstændig virksomhed. Life (essens) coaching, stress coaching, karriererådgivning og healing
 • 2016-nu     – Freelancer for Konsulenthuset Hartmanns (Newplacement)

Skal vi finde ud af om du og jeg, er et godt match?

Book en gratis afklarende samtale!

Jeg tilbyder dig en helt uforpligtende afklarende samtale over telefonen, hvor vi lærer hinanden bedre at kende – der er ingen købs tvang.

Skab indre ro på kun 10 minutter -

få en mere let og glad energi i hverdagen

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du altid nemt og hurtigt kan afmelde dig igen.

Du har nu tilmeldt dig mit nyhedsbrev!