fbpx

“Når vi accepterer den vi er, så åbner dørene til de rigtige relationer, vi bliver mere tydelige overfor andre, og det bliver nemmere at tage de rigtige valg”

Hej, jeg hedder Marianne

Jeg hjælper andre med at finde modet til at mærke mere fremfor at lade tankerne styre beslutningerne. Jeg hjælper med at sætte spot på den vej i livet, der giver lykkebobler og god energi. Det gør jeg, fordi jeg altid har været nysgerrig på, hvordan vi som mennesker “finder ind til os selv” og skaber den bedste personlige balance. Det handler for mig om, at kunne se sig selv i øjnene med både respekt og selvkærlighed.

I min opvækst savnede jeg netop det, for jeg havde ikke en fuld tank af selvkærlighed med en masse respekt for mig selv – tværtimod var jeg meget opmærksom på at passe ind, og gøre alt det andre forventede af mig.

 Jeg var den generte pige, der ikke rigtig følte, at jeg var lige så cool som de andre, og jeg følte mig anderledes. Jeg fik masser af kærlighed igennem min opvækst, og havde også veninder, og alligevel følte jeg mig ikke god nok. Jeg følte mig ikke i balance, og jeg havde svært ved at sætte sunde grænser, og turde tale min egen sandhed.

Til gengæld har jeg altid haft en forståelse og intuition for andre mennesker, og læser  hurtigt mennesker på et dybere plan.

Det betyder, at du hos mig, ret hurtigt vil føle dig både mødt og set. Som een af mine kunder beskriver det ” Det er som at komme hjem”.

Da jeg opsagde mit job for at blive selvstændig, begyndte der også en meget personlig udviklingsproces.

At gå fra skyggen og ind i sin egen power. Det har været magisk (og også lidt hårdt…:-), og jeg er taknemmelig for, at jeg valgte at tage skridtet.

Derfor har jeg siden 2015 hjulpet mennesker der har brug for at opleve en bedre indre ro og en større balance med at finde ud af, hvem de er, finde deres unikhed, deres talenter og styrke selvkærligheden, balancen og kreativiteten.

For det er vejen til at leve et liv med mere glæde og endnu mere styrke til at være den du er! 

I et forløb med mig, hjælper jeg dig med at få øje på, hvad det er der påvirker din ubalance og sammen finder vi de steps, der skal bringe dig tættere på balancen og glæden i hverdagen.

Det hele sker i en rummelig, nærværende og tryg atmosfære – med masser af kreativitet, nye vinkler og hvor vi skaber struktur og overblik.

“Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at fokusere på mulighederne fremfor at fortabe sig i fortiden, og via coaching give værktøjer til at finde modet til at tage de nødvendige skridt hen imod et liv i bedre balance.”

Marianne Snabe

Jeg ved du er den der er eksperten i at være dig, og hvis det ikke er sådan du føler det lige nu, så er det bare fordi, du har mistet kontakten med det – det betyder ikke at det er gået væk, for altid!

Det er her jeg kommer ind i billedet, for har jeg nemlig stor erfaring med netop at finde “hjem igen”!

Jeg har arbejdet i mange år med at turde se mig selv i øjnene, som et mennesker jeg er inderst inde, men langsomt har billedet åbnet sig for mig – og det er hele rejsen værd!

Og jeg ved, at der aldrig kommer et bedre tidspunkt end NU for at starte netop den rejse. Det er ikke noget der skal skubbes til en anden og bedre dag, for den kommer aldrig. Og det er reelt kun nogle få skridt der skal tages for at komme i kontakt med den første følelsen af fred og balance. 

Jeg ser bag facaden og møder dig i øjenhøjde

Jeg har altid fået af vide, at jeg har en evne til at læse mennesker på et dybere plan. Dermed er det også nemt for mig, at forstå andre menneskers adfærd, se bag facaden og komme ind til kernen.

Jeg tror på, at livet er en lang rejse af læring, hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele. Det betyder dog, at vi er nødt til at stoppe op engang imellem og mærke efter, hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet?.

Mine kunder fortæller mig ofte at “Jeg er god at tale med“, og vi får også nogle gode og dybe samtaler, hvor der er plads til at “slippe tankerne og følelserne løs”. De skal slippes, for at kunne blive erstattet eller udviklet.

Så jeg arbejder dybt, og jeg har en evne til at finde alt det gode frem i de mennesker, jeg er sammen med.

Jeg ved, at vi alle har masser at bidrage med til verden fra hvert vores fundament.

Jeg er healer, intuitiv, kreativ og videbegærlig

Jeg er nysgerrig på livet og ser situationer og løsninger fra andre og måske skæve vinkler.

Jeg er healer, og har en stærk intuition som jeg bruger i mine sessioner. Jeg ser billeder og sammenhænge som måske er en spire hos dig, men hvor noget holder dig tilbage. Jeg arbejder med vores indre energi-skala, og kombinerer denne med min traditionelle coaching-værktøjskasse, og mindfull værktøjer som meditationer og visualiseringer. 

Jeg har altid været kreativ og har kastet min passion over malerier. Det er en anden metode til at få sat ord på, hvad det er der foregår dybt i vores indre, og det er en god måde at udtrykke følelser på.

Derfor kombinerer jeg også malerier med coaching og med energi-arbejdet, så vi kommer et spadestik dybere end “traditionel coaching”.

 

Når vi samarbejder, får du det her:

 • En struktureret proces, hvor vi sammen får skabt et billede af hvem du er, dit selvbillede og hvor det er du begrænser dig selv. Vi arbejder med hele dig, og hele din livs-platform (Privat og jobliv).                                                                                                                                
 • Et personligt og trygt rum – jeg går sammen med dig, giver dig tid, guider dig igennem din udfordring og sikrer at du , og sikrer at du kommer i mål                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
 • Personlig udvikling – du lærer at løfte dig ud af dine tidligere mønstre og skaber nye, der er bedre for dig, og som giver dig en øget indre ro, som støtter dig i at tage valg og beslutninger, som du kan mærke er de rette for dig. Det øger din følelse af respekt og kærlighed til dig selv                                                                                                                                                                                          
 • Masser af sparring, healing og intuitive vinkler – nye syns-vinkler på det at være dig, og masser af  værktøjer og struktur du kan tage med hjem og bruge i hverdagen 

At gå vejen alene, kan være en ørkenvanding!

Derfor – når vi går vejen sammen, åbner der sig nye energier og du bliver mere modig.

Du fortjener et liv i balance hvor du kan mærke respekten og kærligheden til dig selv.

Derfor kan jeg hjælpe dig

 

Jeg er gået et langt stykke ud af den vej, hvor arbejdet med at styrke selv-billedet, højne selvværdet og forene det jeg er, med det jeg er god til.

At kunne sætte ord på det du er god til både fagligt og personligt, styrker også indefra og giver indre ro.

Og så giver det en følelse af at give mening og det er genkendeligt – du kan mærke at det er rigtigt!

_________________________________________

Inden jeg blev selvstændig coach, har jeg arbejdet med mennesker i organisationer i forskellige funktioner og hvor jeg (også) har brugt adfærds-profiler som et fundament til at kunne forstå og italesætte, hvad der driver os hver især, og jeg har arbejdet med samspillet imellem mennesker og vores forskellighed samt kommunikationen og hvordan den påvirkes samt hvad det skaber af trivsel eller mistrivsel.

Her er de vigtigste kompetencer fra mit CV som kommer dig til gode, når vi samarbejder: 

Mine uddannelser om min vidensbase:

 • Uddannet Reiki Healer ved Reikimester Eva Godsk (Reiki 1), oktober 2019
 • Manifestations uddannelsen (Ved Business Mentor Eliane Rose) 2017
 • Uddannet Coach i 2009 ved Axpet A/S (ICF-certificeret uddannelse)
 • Certificeret i Adfærdsprofilen DISC hos HR Solutions i 2008 + i TEAM-profilen i 2017
 • Certificeret Green Belt Six Sigma 2015 ved C-Value
 • Civil-økonom ved SDU i 2001 med økonomistyring og informatik som fokus

I disse roller har  jeg brugt mine uddannelser og viden:

 • Bogholder og controller hos Dandy A/S i perioden 1995-2003
 • Barsel 2003-2004 
 • Økonomimedarbejder, Direktionsassistent og HR-ansvarlig hos Maskinhandler Indkøbsringen A/S fra 2004-2015
 • Siden november 2015 arbejder jeg som Selvstændig Coach og karriere-rådgiver med primært fokus på at hjælpe andre til at finde ind til sig selv og identificere kompetencer og værdier. Sideløbende arbejder jeg som Freelance Senior Newplacement Konsulent for konsulenthuset Hartmanns A/S, hvor jeg hjælper mennesker videre til deres næste job.

Jeg har haft hundredevis af både personlige og karrieremæssige afklaringsforløb både i egen virksomhed og som freelance coach, og kan give god sparring på hvad det er, der ikke fungerer og hvorfor glæden mangler.

Jeg hjælper konkret med at sætte ord og billeder på DIG, dine mønstre, din indre dialog, og hvordan du ændrer dine tanker. Sammen laver vi en plan for, hvordan du flytter dig, step by step, så du kommer i mål som et helt menneske  med en god indre energi og ro. 

Skal vi finde ud af om du og jeg, er et godt match?

Book en gratis afklarende samtale!

Jeg tilbyder dig 30 minutter afklarende snak over telefonen, hvor vi finder ud af hvordan kemien er, og vi lærer hinanden bedre at kende. Vi finder ud af, hvad det er du oplever lige nu, og får en snak om, hvad der specielt skal i fokus for at du oplever større balance i livet med større selv respekt og en markant større selv kærlighed. 

Skab indre ro på kun 10 minutter -

få en mere let og glad energi i hverdagen

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som du altid nemt og hurtigt kan afmelde dig igen.

Du har nu tilmeldt dig mit nyhedsbrev!