fbpx

Dit jobliv er en stor del af din samlede identitet!

Giver jobbet dig energi og mening?

Karriere coaching

 

Er du glad når du går på arbejde?

Måske oplever du at:

 • Du har mere og mere svært ved at komme ud af sengen om morgenen, fordi du har mistet glæden ved enten de opgaver du har ansvar for, eller du trænger til et “arbejdsgiver-skifte”                                   
 • Dine tanker konstant kredser om, hvad du egentligt er god til, og hvad du gerne ville arbejde med, hvis du ”bare selv kunne vælge”                        
 • Du føler dig drænet, og når du kommer hjem fra job har du brugt al din energi, og du får ikke rigtig lavet så meget mere den dag                       
 • Du har en oplevelse af, at du har lyst til at give slip, fordi du lige nu er så fyldt op, at du læner dig måske op af en stress tilstand                            
 • Du oplever forvirring og rådvildhed, når du skal forholde dig til dit jobliv. Du ved, at du ikke er glad, men du ved overhovedet ikke, hvad du vil                                                                                                                               
 • Du trænger til nye job-spor, og vil gerne dykke dybere ned i, hvordan du kan sætte dine kompetencer og talenter i spil på en anden måde – måske indenfor en anden branche

Kan du genkende dig selv i nogle af udsagnene ovenfor?

Så er det tid til at kigge dig selv gevaldigt i øjnene!

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg har stor erfaring i karriere coaching, og jeg hjælper dig til at mærke efter, hvad der er det rigtige for dig – ikke kun fagligt, men når du er HELE DIG!.

Jeg hjælper dig med at få øje på dit unikke talent og identificerer dit personlige og faglige potentiale. Vi skaber overblik over dine kompetencer, og det du bidrager med af erfaring. Samtidig hjælper jeg dig med at holde fanen højt, og jeg giver dig værktøjer til at bevare den gode energi, og til at se andre muligheder og døre der åbner sig.

Med en kreativ tilgang med en struktureret proces, står du bagefter står med en stor værktøjskasse, og et godt fundament at gå til opgaven med, som ruster dig til at fortælle andre om hvorfor du skaber værdi hos dem (og hos dig selv).

Jeg har erfaring med karriere coaching indenfor mange forskellige brancher, og har arbejdet konkret med forskellige roller og jobtyper på alle niveauer i en virksomhed. 

Min egen karriere vej…

Har været meget uplanlagt og en smule tilfældig (mest et resultat af ikke at mærke sådan rigtigt efter, og fordi jeg tillod et andet menneske at slukke for min drøm). Først da jeg blev uddannet som coach blev jeg opmærksom på, at dette var et kald for mig.

Jeg ved dog, at hele min karriere (som kontorassistent, bogholder, controller, direktionsassistent, HR-chef, effektivitetsagent og coach) bidrager til min samlede kompetencepakke og min viden. Den viden bruger jeg hver dag i mine sessioner, og derfor bidrager alle rollerne til en bred vifte af kompetencer. 

Derfor er det aldrig for sent at kigge nye veje og mærke efter, om der er en lille drøm der banker på indeni, der gør dig opmærksom på, at du gerne må vælge at arbejde med det, du er passioneret omkring.  

“Jeg har mødt og fået hjælp af mere end et par coaches i mit liv og er nok en kritisk kunde. Jeg traf Marianne i en vanskelig periode i mit arbejdsliv. Hun gjorde en forskel, som betød alverden for at jeg turde tage de skridt, der nu har givet mig det meningsfulde arbejde som jeg ønskede. Sjældent har jeg mødt én, der forstår at praktisere coaching så omsorgsfuld, anerkendende og faglig kompetent. Hun er ikke bare god at snakke med – hun har en unik sans for at arbejde helhedsorienteret og målrettet.”  

Marianne er én af de mest inspirerende og insisterende coaches jeg har mødt – men insisterende på den nysgerrige og anerkendende måde, hvor jeg kort og godt oplevede mig set og omsorgsfuld udfordret på mit eget syn på mine evner. Der var mere end én aha oplevelse. Og det gør jo en forskel.”

Allan Rauff Schurmann

Organisationsudviklingskonsulent og konfliktmægler

“Efter rigtig mange år i samme job, skulle jeg sidste år finde min vej ud på det pulserende jobmarked igen – og finde nyt job. Heldigvis fik jeg tilbudt karrierecoaching, og blev matchet med Marianne Snabe.

Allerede efter mit første møde med Marianne vidste jeg, at det var det perfekte match. Igennem hele forløbet har Marianne været klar med lige præcis de faglige værktøjer, sparring, støtte og support som jeg har haft brug for ifbm jobsøgningen under hele forløbet – men hun har også været klar med personlig coaching, når jeg har haft brug for dette. Jeg har heldigvis igen fundet min nye rette ”job-hylde” og har haft mig selv med i hele processen – og dette kun takket været Mariannes uvurderlige hjælp og opbakning.

Marianne er et orakel af faglige kompetencer og viden – og hun er god til at videreformidle dem. Hun er en super god sparringspartner, hun er engageret, nærværende og utrolig inspirerende at arbejde sammen med. Som person er Marianne utrolig sød, smilende, tillidsvækkende og sympatisk. Hun er en virkelig god menneskekender, og hun er super hurtig til at ”stille ind på” hvilken type råd og vejledning, dén hun sidder overfor har behov for i den konkrete situation. Hun er en fantastisk coach og jeg vil til enhver tid varmt anbefale Marianne Snabe”.

Tina Dahl Møllegaard

“Karrieremæssigt har Marianne hjulpet mig til at gøre mine kompetencer synlige for mig selv.
Samtidig har jeg fået en stor indsigt i hvor jeg skal udvikle mig, i forhold til min karriereplan.

Mariannes metoder og tilgang til en ellers kontant person som jeg, er yderst professionel.
Med Mariannes rådgivning er jeg gået fra en karriereplan, der fulgte en mindre landevej, til nu at ligge i overhalings banen på en 4 sporet motorvej.”

Jakob Nannberg Scheel

Det her får du ud af forløbet:

 • Et forløb over du arbejder intensivt med at identificere dine næste skridt i retning af den rolle der giver mest mening for dig – en rolle der skaber MENING og som forener din faglighed og din personlighed med dine dybeste værdier
 • Du får et meget konkret billede af dit potentiale og dine valgmuligheder, og du får defineret dit Sweet spot – der hvor du arbejder med det du er bedst til og der hvor du samtidig føler at der er MENING med det du arbejder med
 • Du får et billede af dine specielle talenter og en fortegnelse over dine faglige og personlige kompetencer
 • En plan for hvordan du igangsætter aktiviteter og opretter profiler (netværk, kaffeaftaler, Linkedin m.v.) der skal bringe dig hen til dit drømmejob
 • Sparring på dit CV og ansøgninger hvordan du bevarer den røde tråd i din kommunikation både i skrift og tale                          
 • Du vil komme til at identificere hvilke jobspor der er de rigtige for dig at fokusere på. Vi konkretiserer dine kompetencer og dit talent, og laver en plan for hvordan du sætter det i spil på andre måder

DERUDOVER – får du værktøjer til at sikre den gode energi i processen, og vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Jeg giver dig sparring og støtte til at skabe et nyt ståsted samtidig med, at du opbygger indre ro, og du lærer dig selv endnu bedre at kende

du arbejder mere med at mærke fremfor kun at finde (tænke) svarene i hovedet.  

“Jeg har haft æren af både at have Marianne som kollega og senere hen som kunde i hendes virksomhed, og kan kun give Marianne og de metoder hun bruger en varm anbefaling.

Marianne er utrolig dygtig til at se de kvaliteter og værdier man ikke selv kan se, samt hjælpe med at få øje på dem. Dertil har hun også et skarpt øje for de skjulte dæmoner man går med, og ser dem lynhurtigt.

Hvad angår min jobsituation, befandt jeg mig sidste år i mit livs stormvejr, og den storm gav Marianne mig styrken og klarsynet til at gå ud af.”

 

Kenneth Brønner

Jeg har for anden gang modtaget hjælp fra Marianne omkring ansøgning og CV. Begge gange har været top professionelt, med et rigtig godt samarbejde. 

Sidste gang jeg besøgte Marianne resulterede i, at den første ansøgning og CV jeg sendte efter Mariannes anvisninger, blev jeg kaldt til samtale og fik jobbet. Jeg vil varmt anbefale Mariannes hjælp hvis du oplever, gang på gang at få afslag på ansøgninger.

Jens Oggesen

Rammen for forløbet:

 • 4 møder af 2 timer (8 timer i alt) som vi aftaler efter behov. Det kan foregå online eller vi mødes fysisk i alt. Jeg skræddersyer processen så den passer til dit behov, og der hvor du står i livet. Du får en nærværende sparringspartner, der ser dig som den du er, og som følger dig tæt i processen.
 • Sammen skaber vi overblik over din forvirring, og skaber klarhed over hvor det er, du gerne vil hen. Du vil skulle lave “lektier” imellem møderne, og du vil løbende modtage sparring (også udenfor møderne) 
 • Vi konkretiserer dine jobspor og målretter både CV og ansøgning til dem. Du vil lære at kunne formulere hvem du er, og hvad du kan tilbyde en virksomhed. Derud over vil du opleve at du løbende får et skarpere selvbillede, hvor vi kommer omkring dine værdier og sine passioner, men også det du ikke er motiveret af.
 • Du vil modtage løbende sparring, links til relevante stillingsopslag og masser af værktøjer til at konkretisere dine tanker og ønsker. Du vil også kunne efterspørge feedback på ansøgninger og CV inden du sender dem       
 • Jeg introducerer dig for DISC-arketyperne, og sammen skaber vi et billede af, hvilke profil du lægger dig op ad, og hvad det betyder for de roller du elsker at være i. Har du allerede en profil, er du velkommen til at medbringe den, og ellers er der også mulighed for at tilkøbe en profil, men det er ikke et krav.

Mulighed for tilkøb

af en personlig DISC-profil 

 Profilen hjælper dig med at forstå dig selv endnu bedre… 

…og samtidig forstår du også dine kollegaer og din chef bedre.

Profilen giver dig et billede af hvad det er, der driver dig og sætter ord på din primære adfærd og du får masser af indsigt i dine styrker og muligheder. 

Den giver dig også et billede af, hvad du nemt kan arbejde med at blive bedre til og dermed være en katalysator for, at du helt generelt udvikler din indre balance endnu mere.

Helt konkret er dit udbytte:

 • Bevidsthed om din naturlige og til-passede adfærd
 • Få sat præcise ord på dine motivations faktorer, hvad der  de-motiverer dig, dine styrker og udviklings punkter – og også lære andres motivationsfaktorer at kende
 • Hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning
 • Du får øje på dine reaktioner i relation til forandringer, hvad tryghed betyder for dig, og dit handlingsmønster når du oplever frygt
 • Øget forståelse for andres adfærd og du lærer at målrette din kommunikation mod de forskellige profiler