fbpx

KØB

Alle forløb og sessioner faktureres efter første afholdte samtale. Du skal være over 18 år for at kunne bestille et forløb.

FORTRYDELSE AF BESTILLING ELLER FLYTNING AF SESSION

Har du booket en session eller et forløb, og har brug for at annullere eller flytte din reservation, kan dette gøres uden omkostninger for dig indtil 12 timer inden første samtale. Ved aflysning senere end 12 timer inden sessionens start, faktureres sessionen fuldt ud. Udeblivelse fra sessionen uden forudgående afbud faktureres ligeledes fuldt ud.

RETTIGHEDER

Marianne Snabe har alle rettigheder til modeller, tekst, billeder, egenudviklede workshops og materiale (trykt og digitalt), som anvendes i sessioner, forløb og workshops. Brugsretten på alt materiale fra Marianne Snabe er derfor personlig og må ikke overdrages til andre.

Alle produkter og materiale må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Marianne Snabes virksomhed, og enhver der gerne vil viderebringe information om Marianne Snabes navn og firmanavnet marianne-snabe.dk, bedes forespørge Marianne Snabe inden action om muligheden for dette.

ANSVAR

Ved at handle med Marianne Snabe accepterer og er indforstået med at du alene er fuldt ansvarlige for dine handlinger, dit fremskridt og dine resultater, som er afhængige af personlige faktorer. Dine handlinger på baggrund af sparring fra Marianne Snabe er på dit eget ansvar.

 Ethvert erstatningsansvar, som Marianne Snabe måtte pådrage sig i henhold til sine services, produkter, coaching, workshops og kurser er begrænset til direkte skade og tab. Marianne Snabe kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab. Erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 25 % af prisen på den ydelse eller det produkt, som erstatningsansvaret vedrører.