fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mødet med dit 10 år ældre jeg

I denne visualisering skal du møde dit 10 år ældre jeg. En ældre udgave af dig selv, der har oplevet livet udfolde sig 10 år mere, end der hvor du er i dag – en klogere og mere vis udgave, der indeholder 10 års mere læring, end du har med dig i dag.

Måske du kender ordlyden ” Jeg ville ønske, at jeg var 18 år igen, og kunne bringe al min livslæring med mig”. Vi vokser igennem livet og via vores oplevelser (på godt og ondt) kommer vi tættere og tættere på at finde ro indeni, i den vi er, og vi lærer at gå hånd i hånd med livets udfordringer på en anden og mere lærd måde.

Visualiseringen giver dig muligheden for, at du allerede nu, kan drage nytte, finde indre ro og opbygge en mere stabil personlig platform. Den kan give dig følelsen af, at du er godt på vej og at du gør det godt.

Du kan stille dit ældre jeg alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan skrive dem ned, og mærke ind i, hvad den vejledning du modtager, betyder for det liv, du lever lige nu.

At kommunikere med dit ældre jeg, er en direkte kommunikation med din sjæl, og der er masser af kærlighed i, at åbne op for råd og vejledning fra din essens. Du er holdt og du er elsket.

God fornøjelse.

Mange hilsner

Marianne