fbpx

Så har jeg en følelse af at ville have mere – det er jo rart at være sammen med dem, de er positive, de stråler og udstråler ENERGI. Jeg kommer til at smile, og får en følelse i kroppen af “hvor er livet dejligt” – “det er rart her” og “alt er muligt”….tænk at kunne påvirke andre mennesker på denne måde!

Hvordan gør de det? Og hvordan kommer jeg selv derhen? Det har jeg tit tænkt! Sikke en forskel det vil gøre for mig hver dag!

Lige tiltrækker lige….

Efter at have stiftet bekendtskab med Loven om tiltrækning, er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at kunne styr sin vibration, at kunne styre den energi og den udstråling vi sender ud i verden. Det er nemlig sådan, at det du sender ud, også er det du får tilbage igen. Sender du smil, får du smil og oftest så breder energien sig ud til andre ting der bare lykkes og ligesom bare “falder i hak”.

Sender du derimod frustration eller frygt ud, så er det også det du får mere af tilbage igen. Måske kender du de dage, hvor ALTING går skævt, hvor du kan mærke at kroppen er spændt op af  frygt, at tankerne tager over og det er svært at overskue dagen eller opgaverne, og det er ligesom om at der bare kommer flere og flere ting og situationer at bekymre sig over eller frygte. Sådanne dage skal der lægges nogle ekstra kræfter i at få vendt den indre energi, og måske er det heller ikke helt realistisk at gå fra frustration til glæde, men faktisk kan du sagtens via et indre arbejde neutralisere frygten ved simpelthen at give slip på frygten og få kigget på det du er bange for. 

Derfor er det heller ikke helt uvæsentligt at begynde at tage ansvar for, hvordan du vælger at din dag skal være. Vi har altid et valg om, hvordan vi vil møde dagen og være i dagen, og det valg er afgørende for, hvordan dagen rent faktisk forløber.

Hvad kan du gør for at vende energien?

Der er flere muligheder, og du skal mærke efter, hvad der virker bedst for dig.

Nogle af mulighederne er:

  • Hør din yndlings-musik og tag en dans rundt i stuen
  • Sæt dig ned og mediter, tag nogle dybe ind- og udåndinger, og vær i nuet med det der er. Træk vejret igennem de punkter i kroppen, som er spændte eller hvor der har hobet sig frustrerede følelser op
  • Være sammen med nogle relationer, som gør dig glad og som giver dig god energi
  • Går en tur og mærk vinden i kinderne, læg mærke til al den skønhed du er omgivet af og sæt dig et sted, luk øjnene og indånd den friske luft i nogle dybe indåndinger
  • dyrk din yndlings-motion
  • Lave en hyggelig kop kaffe/the og læs en god bog
  • Tal med en god ven eller veninde, og få luft for det der fylder indeni dig 

Start dagen med at sætte en intention

Når du sætter en intention for hvad din dag skal bringe, koder du dit system til at sætte retning og have fokus på netop det. Det betyder at du vil være opmærksom i den retning hele dagen. Hvis din intention er at have en glædesfyldt dag, så vil du helt automatisk prøve at undgå at falde i offerrollen og dermed have endnu mere fokus på at kigge på alt det du er glad for, som allerede er i dit liv. Det kan også være at intentionen er, at du i dag (eller hele ugen) vil tage selvkærlige valg, og dermed bevidst tilvælger stunder der gør dig let og glad indeni.

Hvis du træner lidt hver dag – og det bliver en mere og mere naturlig del af din måde at være i livet, så lover jeg dig, at du også bliver en af dem der stråler – een af dem andre gerne vil “have mere af”…:-).