fbpx

“Jeg arbejder ikke kun med, at du tager et skridt væk fra det, der ikke fungerer idag. Tværtimod hjælper jeg med dine nye skridt henimod, at skabe det liv du elsker. Et liv, hvor der er plads til at være dig, og du beskæftiger dig med det, du brænder for, og hvor søvnløse nætter, træthed, tomhed og forvirring er fortid.”

Hej og velkommen! 

Jeg hedder Marianne. Jeg har altid søgt efter at finde ind til det menneske jeg er inderst inde, og samtidig kunne mestre at stå stærk i mit selvbillede. AT skabe et liv med en følelse af indre fred, og samtidig kunne mærke ALT det jeg har at tilbyde, fordi jeg er den jeg er – både privat og i mine jobs. Kodeordene har været autenticitet, ordentlighed og indlevelse – men også at lade kreativiteten komme i spil for at kunne identificere nye vinkler i den personlige udvikling, vi alle gennemgår. Jeg har på denne rejse opnået meget personlig læring og har opbygget en værktøjskasse med værktøjer indenfor coaching, ledelse, adfærd og spiritualitet. Jeg ved i dag hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg vil, og jeg vil gerne hjælpe andre, der også er søgende på netop det, at komme i gang med transformationen. 

Det startede med spørgsmålet: Hvad er det egentligt, der gør mig glad og hvad elsker jeg at bidrage med? Det var tilbage i 2015, hvor jeg selv stod i en livskrise (karriere-krise), hvor jeg ikke kunne mærke, hvem jeg var og hvor jeg skulle bidrage. Jeg følte mig frustreret, ked af det og virkelig tom indeni.

Jeg kunne ikke sætte ord på mine livsværdier, eller tydeligt forklare hvem Marianne er. Livet havde formet sig lidt tilfældigt rent karriere-mæssigt, og jeg længdes efter at indtage coach-rollen 100%, fordi det var den rolle der skabte mest mening for mig. Men jeg stod i et vadested og jeg vidste hverken ud eller ind. Turde jeg tage skridtet fuldt ud og blive selvstændig, eller skulle jeg vælge det trygge til i stedet?. 

Fordi jeg selv har gået vejen fra at være uafklaret og forvirret til både at kunne mærke, acceptere og kommunikere hvem jeg er, og hvad jeg kan, er det blevet min livs-passion at hjælpe andre med at opnå det samme. Følelsen af at være kommet i kontakt med min MENING skaber helt naturligt BALANCE – og jeg vil også gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med DIT HVORFOR – som ET HELT menneske.

Når du finder ind til dine personlige værdier, og hvad der driver dig, vil du opleve, at din indre forandring også afspejles i dine ydre forandringer. Det spreder sig som ringe i vandet, og du vil få løftet din personlige energi, din glæde og dit selvværd.

Mange accepterer, og tror og følelsen af tomhed og mellemtilfredshed bare er en del af livet. Men sådan hænger det ikke sammen. Du må gerne kræve noget af livet, og du må gerne insistere på, at finde din egen unikke livs/karriere-vej. Men når følelsen af, at du ikke ved, i hvilken retning du skal gå, så står du stille. Og det øger følelsen af tomhed.

Derfor savner mange også en mentor eller sparringspartner, der kan hjælpe med at skabe et skarpere billede af, hvad det er der holder dem tilbage, og som kan hjælpe med at træde de første svære skridt i den nye retning, og samtidig have en tro på, at de også når i mål.

At gå alene er en ørkenvandring, og du behøver ikke finde alle de vise sten selv. Jeg hjælper dig med at finde retningen, svarene og værktøjerne, og sammen går vi hen imod det skarpere billede af, hvilken livsvej / karrierevej, der er din.

Jeg vil gerne hjælpe dig i mål.

HUSK!

– Selvom du lige nu ikke har følelsen af, at du kender dig selv særlig godt, og du har en grundlæggende følelsen af, at du slet ikke kan mærke dig selv, så har du alle svarene indeni. Du kan bare ikke høre eller mærke dem.

– Selvom du savner følelsen af at være ET HELT menneske, hvor glæde, balance og harmoni er en naturlig del af hverdagen og hvor du går glad på arbejde, så er det ikke udtryk for, at du ikke kan flytte dig og skabe et nyt fundament. Det kan du sagtens, uanset hvor du befinder dig i livet.

– Selvom du lige nu måske har svært ved at komme ud af sengen om morgenen, og den gnist du tidligere har haft, er slukket, så betyder det ikke, at flammen er gået ud for altid. Du skal bare lige i kontakt med det, der får din indre ild til at blusse op igen. Du skal have fundet din ilt.

Hvem er Marianne? 

Jeg er helt nede på jorden….

Jeg har arbejdet i mange år med at turde se mig selv i øjnene, og mærke mig selv, som det mennesker jeg er – inderst inde. Jeg har mødt smerterne, for at de kunne slippe, og langsomt har billedet åbnet sig for mig, og jeg har fundet en helt unik balance i forening af det menneske jeg er, mine evner, og hvordan jeg har valgt at mit arbejdsliv skal være.

Jeg brænder for hjælpe med at heale dig (give dig følelsen af at være “kommet hjem”), så du step by step begynder at skabe det liv, du elsker. Jeg lærer dig, hvordan du healer dig selv via nye værktøjer, og jeg hjælper dig med at skabe struktur og handling så du flytter dig i den retning, der er rigtig for dig. 

Der kommer aldrig et bedre tidspunkt end NU for at starte netop den rejse. Det skal ikke skubbes til en anden og bedre dag, for den kommer aldrig. 

Jeg ser bag facaden, og møder dig i øjenhøjde…

Jeg har altid fået af vide, at jeg har evnen til at læse mennesker på, et dybere plan. Det er nemt for mig, at forstå andre menneskers adfærd, se bag facaden og komme ind til kernen.

Jeg tror på, at livet er en lang rejse af læring, hvor vi langsomt udvikler os til at blive mere og mere autentiske og hele. Det betyder dog, at vi er nødt til at stoppe op engang imellem og mærke efter, hvad der er vores sandhed. Hvad er vores livsværdier og hvordan vil vi være i livet?.

Mine kunder fortæller mig ofte at “Jeg er god at tale med“, og vi får også nogle gode og dybe samtaler, hvor der er plads til at “slippe tankerne og følelserne løs”. De skal slippes, for at kunne blive erstattet eller udviklet.

Jeg ved, at vi alle har masser at bidrage med til verden, fra hvert vores fundament.

Jeg er en healende coach…

Jeg er både coach og healer med en veludviklet stærk intuition, og det kommer også dig tilgode i mine sessioner.  Jeg arbejder med vores indre energi-skala, og kombinerer denne med min traditionelle coaching-værktøjskasse, og mindfull værktøjer som meditationer og visualiseringer.  

Derfor kan jeg hjælpe dig !

Jeg er selv gået vejen – HELE vejen – både personligt og fagligt!

Jeg kender alle frustrationerne, følelsen af at være uafklaret og ikke kunne mærke mig selv. Oplevelsen af at glæden er en sjælden gæst og at jeg ligesom var “ved siden af mig selv” og ikke rigtig havde kontakt til min essens, eller den jeg i virkeligheden er, når jeg er HELE mig!

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en tendens til at falde i pleaser-rollen når man står i det vadested.

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan.

Jeg har fundet mit livs-formål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse.

Det har været en gave at starte rejsen op, og selvom den nogengang tager nogle sving der kan være meget uventet (eller ubelejlig!), så er det det hele værd.

For tilbage står jeg med en følelse af balance. Jeg føler mig modig og stærk. 

Jeg har desuden igennem de sidste 4 år arbejdet med karriererådgivning i stor-format, og er veluddannet til at hjælpe dig med at genskabe kontakten til din passion og dine unikke kompetencer.

Her er de vigtigste kompetencer fra mit CV, 

som kommer dig til gode, når vi samarbejder: 

Mine uddannelser:

 • Certificeret stress coach, Axept A/S, juni 2020
 • Uddannet Reiki Healer ved Reikimester Eva Godsk (Reiki 1), oktober 2019
 • Manifestations uddannelsen (Ved Business Mentor Eliane Rose) 2017
 • Uddannet Coach i 2009 ved Axpet A/S (ICF-certificeret uddannelse)
 • Certificeret i Adfærdsprofilen DISC hos HR Solutions i 2008 + i TEAM-profilen i 2017
 • Certificeret Green Belt Six Sigma 2015 ved C-Value
 • Civil-økonom ved SDU i 2001 med økonomistyring og informatik som fokus

 

I disse roller har jeg brugt mine uddannelser og viden:

 • 2015 – nu   – Selvstændig coach-virksomhed.
 • 2020 – nu – Freelancer for Konsulenthuset Randstad (Outplacement)
 • 2016 – 2020 – Freelancer for Konsulenthuset Hartmanns
 • 2004 – 2015 – Økonomimedarbejder, Direktions assistent og HR-ansvarlig hos MI A/S
 • 1995 – 2002 – Bogholder og controller hos Dandy A/S

En formiddag med fotograf

Din vej er unik for dig!

Atmosfære betyder rigtig meget – og farver…:-)

Se min nye billedevæg

I mit kreative hjørne…

Rugekassen – mit nye kontor ligger her.

Og du KAN godt!

Go kaffe gør dagen perfekt…:-)

Meditation og ro åbner dit hjerte

På vejen igen…

Lækre mødefaciliteter i mit nye hood…:-).

Hyggestemning…:-).