fbpx

Følg din afskedigede medarbejder godt på vej, med et personligt outplacement forløb

Outplacement 

Hjælp din opsagte medarbejder videre i joblivet på værdig vis, med en sparringspartner, der kan hjælpe med jobsøgningsprocessen og dermed skabe bedre karrieremuligheder.

En afskedigelse kan skabe en form for livskrise, og den påvirker både selvværdet og selvtilliden. Det kan derfor være svært (og uoverskueligt) for den afskedigede at skulle ud på jobsøgningsmarkedet – specielt, hvis det er lang tid siden sidste gang, eller de har måske aldrig prøvet det før.

En sparringspartner i jobsøgningsprocessen er derfor en god investering for både virksomhed og medarbejder. 

Hvad er outplacement

Outplacement er et forløb, hvor den afskedige medarbejder modtager professionel rådgivning og afklaring omkring næste skridt i karrieren, og hjælp til at udfærdige CV og ansøgninger, så de beskriver deres kompetencer og den værdi de bidrager med, bedst muligt. Derudover vil de blive guidet i hvordan de bliver mest synlige i jobsøgningsprocessen og hvor de skal være tilstede for at komme i kontakt med det rette netværk.

Kernen i forløbet er at finde ud af hvad medarbejderen vil, og hvilken strategi der skal laves for at komme derhen, uanset om det handler om et tilsvarende job, det næste step opad, en ny uddannelse eller et branche/rolle-skifte.

Alt det bliver afklaret under forløbet, og medarbejderen modtager værktøjer til, at handle på sine ønsker.

Under hele forløbet modtager medarbejderen professionel og nærværende sparring/coaching, og vil opleve forløbet som et samarbejde, hvor det er muligt løbende at modtage sparring efter behov (ud over de planlagte møder).

Jeg skræddersyer forløbet, så det passer til den enkelte medarbejder og kan hjælpe alle uanset jobfunktion og branche.

 

Hvad bidrager jeg med?

Jeg har stor erfaring med outplacement og generel karriere rådgivning, og jeg hjælper din medarbejder/leder til at tage ansvar og blive afklaret.

Jeg yder professionel, kompetent og nærværende støtte til den opsagte medarbejder, og vil sikre, at medarbejderen får en oplevelse af blive taget i hånden i jobsøgningsprocessen.  

Vi kommer blandt andet omkring:

 • Afklaring – hvad er det den opsagte kan og vil
 • Udarbejdelse af kompetenceprofil (personlige og faglige)
 • Talenter og genizonen samt profil
 • Strukturen i CV og ansøgning
 • Jobsøgning på de sociale medier
 • Vigtigheden af at være synlig
 • Netværket

 

 

“Karrieremæssigt har Marianne hjulpet mig til at gøre mine kompetencer synlige for mig selv.
Samtidig har jeg fået en stor indsigt i hvor jeg skal udvikle mig, i forhold til min karriereplan.

Mariannes metoder og tilgang til en ellers kontant person som jeg, er yderst professionel.
Med Mariannes rådgivning er jeg gået fra en karriereplan, der fulgte en mindre landevej, til nu at ligge i overhalings banen på en 4 sporet motorvej.”

Jakob Nannberg Scheel

Du kan forvente af mig:

 • En professionel og fokuseret tilgang til opgaven, og hvor din opsagte medarbejder vil blive mødt med både empati og kompetence                                  
 • Jeg klæder din opsagte medarbejder på til at kunne sætte ord på sine talenter og kompetencer, og træner ham/hende i at kunne beskrive den værdi han/hun bidrager med         
 • Jeg skaber tryghed, overblik og sikrer en struktureret jobsøgningsproces
 • Jeg møder din opsagte medarbejder i øjenhøjde, og tager udgangspunkt i lige der, hvor han/hun er, så det bliver en god oplevelse at skulle acceptere både situationen, og det at skulle videre i joblivet. 
 • Jeg tager hånd om din opsagte medarbejder, og du kan være tryg fordi du ved, at medarbejderen kommer godt videre.                                             

 

                                                                

“Jeg har mødt og fået hjælp af mere end et par coaches i mit liv og er nok en kritisk kunde. Jeg traf Marianne i en vanskelig periode i mit arbejdsliv. Hun gjorde en forskel, som betød alverden for at jeg turde tage de skridt, der nu har givet mig det meningsfulde arbejde som jeg ønskede. Sjældent har jeg mødt én, der forstår at praktisere coaching så omsorgsfuld, anerkendende og faglig kompetent. Hun er ikke bare god at snakke med – hun har en unik sans for at arbejde helhedsorienteret og målrettet.”  

Marianne er én af de mest inspirerende og insisterende coaches jeg har mødt – men insisterende på den nysgerrige og anerkendende måde, hvor jeg kort og godt oplevede mig set og omsorgsfuld udfordret på mit eget syn på mine evner. Der var mere end én aha oplevelse. Og det gør jo en forskel.”

Allan Rauff Schurmann

“Efter rigtig mange år i samme job, skulle jeg sidste år finde min vej ud på det pulserende jobmarked igen – og finde nyt job. Heldigvis fik jeg tilbudt karrierecoaching, og blev matchet med Marianne Snabe.

Allerede efter mit første møde med Marianne vidste jeg, at det var det perfekte match. Igennem hele forløbet har Marianne været klar med lige præcis de faglige værktøjer, sparring, støtte og support som jeg har haft brug for ifbm jobsøgningen under hele forløbet – men hun har også været klar med personlig coaching, når jeg har haft brug for dette. Jeg har heldigvis igen fundet min nye rette ”job-hylde” og har haft mig selv med i hele processen – og dette kun takket været Mariannes uvurderlige hjælp og opbakning.

Marianne er et orakel af faglige kompetencer og viden – og hun er god til at videreformidle dem. Hun er en super god sparringspartner, hun er engageret, nærværende og utrolig inspirerende at arbejde sammen med. Som person er Marianne utrolig sød, smilende, tillidsvækkende og sympatisk. Hun er en virkelig god menneskekender, og hun er super hurtig til at ”stille ind på” hvilken type råd og vejledning, dén hun sidder overfor har behov for i den konkrete situation. Hun er en fantastisk coach og jeg vil til enhver tid varmt anbefale Marianne Snabe”.

Tina Dahl Møllegaard

Mulighed for tilkøb

Personlig DISC-profil 

 Profilen hjælper til en større selvforståelse… 

…og skaber samtidig mere forståelse for også kollegaer og chefer

Profilen giver et billede af hvad det er, der driver os og sætter ord på hvad der er den primære adfærd, og der gives indsigt i styrker og udfordringer. 

Den giver dermed også svar på, hvorfor der kan opleves pres eller stress-symptomer og hvilke tiltag der skal igangsættes for at ændre den nuværende situation. 

 

Helt konkret er udbyttet:

 • Bevidsthed om den naturlige og den til-passede adfærd                          
 • Der er en beskrivelse af motivations faktorer samt hvad der  de-motiverer dig herunder også styrker og udviklings punkter                 
 • Bevidsthed om hvordan vi selv bidrager til et godt samarbejde og opgaveløsning, hvad vi frygter og hvad tryghed og vante rammer kan være et stort ønske, men også acceptere at det modsatte også kan være tilfældet                                                                                                                    
 • Øget forståelse for andres adfærd og du lærer at målrette din kommunikation mod de forskellige profiler

Vil du høre mere?

Du er velkommen til at kontakt mig –  helt uforpligtende.

Skriv / ring på :

mail: mail@marianne-snabe.dk

Telefon 61552122

eller skriv til mig herunder.

Skriv til mig her

12 + 10 =