fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skab det liv du ELSKER!

Når ubalance, rastløshed eller tankemylder holder dig vågen om natten, så er det tegn på, at der er noget i dit liv der skal ændres…

Spørgsmålet er, hvad det er, der ikke fungerer hos dig, siden både din krop og dit sind sender dig signaler, og du føler dig drænet?.

Hvad er det du skal have skabt klarhed over?

Måske ved du godt, hvad det handler om, men du føler, du har svært ved at finde modet til at tage hånd om det.

Eller måske ved du ikke helt konkret hvad det handler om, men du er klar til at gøre noget ved det!

Du genkender sikkert det her:

 • Dit selvværd ikke er så højt, og du taler ofte dig selv ned
 • Du føler dig presset af livet og alt det du bør og skal, og du kan ikke helt mærke hvad det egentlig er, der er det vigtigste for dig
 • Nu er nok snart nok, du er kørt træt i den dårlige energi og du er træt af at være forvirret og uafklaret
 • Du savner glæden, balancen og det spontane, fordi livet i lang tid har kørt i den samme rille
 • Du måler dig op imod, hvad andre tænker om dig
 • Det er svært at tage en beslutning eller et valg, som bare er for dig
 • At du skal have kigget på dit jobindhold, fordi du mærker at du står ved en skillevej og gerne vil have nye udfordringer, du ved bare ikke hvilke…

Du vil gerne gå fra ubalance til harmoni, og du vil sikkert gerne have:

 • En følelse af at dit liv er fyldt med glæde og lethed
 • En følelse af at du har værdi og du bidrager, fordi du er den du er
 • Modet til sige nej tak til relationer, der dræner dig og bruge tid på dem der støtter dig og giver dig energi
 • Kontrol over dine tanker, så du opnår en mere kærlig dialog med dig selv
 • At du tager modige valg, uden at overveje hvad andre tænker
 • En følelse af at være i kontakt med den du er inderst inde

Det er blandt andet det jeg hjælper dig med at opnå i det HEALENDE LIFECOACHING forløb “Skab et liv du ELSKER”.

Når du tager ansvar for dig selv, går drømmene i dit liv i opfyldelse…

Der findes næsten ikke en bedre følelse end når man tør fravælge relationer der dræner, eller tør tage de valg der er rigtige for een selv uden at være bekymret for, hvad andre tænker. Turde gøre det der skal til for at skabe et kærligt personligt fundament bygget på selvrespekt, mod og autenticitet.

Det handler om, at du begynder at tage lige så meget ansvar for dig selv, som du gør for alle andre. Det handler om at du tager lige så meget imod, som du giver ud til andre. 

 • Det giver dig glæde
 • Det giver dig balance
 • Det giver dig et større selvværd
 • Det udvikler din kreativitet
 • Det får kærligheden til dig selv til at vokse  

Lad mig præsentere dig for det HEALENDE LIFECOACHING forløb “Skab et liv du elsker”. 

I dette personlige forløb lærer jeg dig metoder og giver dig værktøjer til at skabe et liv, hvor du oplever selvrespekten vokse, og hvor du kommer i kontakt med modet til at turde gøre det, der giver dig et liv du elsker!

Din bevidsthed om det du identificerer dig med (bevidst og ubevidst) skaber vi i takt med din forøgede forståelse for dig selv, dit selvbillede og din handlekraft.

 

Du kommer blandt andet til at:

 • At får øje på, hvorfor du er den eneste der kan tage ansvar for din indre energi og dine tankemønstre, og du finder hvorfor og hvordan din historie og tidligere erfaringer i livet kan bruges positivt i at skabe dit nye selvbillede .
 • Have fokus på, hvorfor det er vigtigt at få “ryddet op” både mentalt og fysisk, fordi du ellers vil blive ved med at føle dig blokeret og fastlåst
 • Finde modet til at tage personlige beslutninger med hjertet, hvor du kan mærke, hvad der er rigtigt for dig (uden følelsen af at være egoistisk). 
 • At tage dig kærligt og respektfuldt af dig selv, fordi du er det vigtigste menneske i dit liv. Når du respekterer DIG, kan du  skabe stor transformation både i dit indre og i dine opgivelser, og dermed skabe en markant bedre livskvalitet. 
 • Stille skarpt på, hvad det konkret er, du skal flytte dig væk fra. Det kan være job, relationer eller vaner der skal ændres
 • At få sparring på din jobsituation, og sikre at der er det bedst mulige match imellem det du brænder for at bidrage med i et mix af kompetencer, din personlighed og din passion. 

Derfor kan jeg hjælpe dig med, at skabe det liv du elsker!

Jeg er selv gået vejen – HELE vejen – både personligt og fagligt!

Jeg kender alle frustrationerne, følelsen af at være uafklaret og ikke kunne mærke mig selv. Oplevelsen af at glæden er en sjælden gæst og at jeg ligesom var “ved siden af mig selv” og ikke rigtig havde kontakt til min essens, eller den jeg i virkeligheden er, når jeg er HELE mig!

Det er ikke rart at være der, fordi der medfølger masser af forvirring, lavt selvværd og en tendens til at falde i pleaser-rollen når man står i det vadested.

Jeg har i løbet af min egen proces fået et markant skarpere selvbillede, har opbygget accept og respekt for den jeg er og det jeg kan. Jeg har fundet mit livsformål, og jeg ved hvad jeg er helt speciel god til. Jeg har opbygget mine spirituelle evner, og jeg ser verden helt anderledes, end da jeg begyndte min rejse.

Det har været en gave at starte rejsen op, og selvom den nogengang tager nogle sving der kan være meget uventet (eller ubelejlig!), så er det det hele værd.

For tilbage står jeg med en følelse af balance. 

Jeg har desuden igennem de sidste 3 år arbejdet med karriererådgivning i stor-format, og er veluddannet til at hjælpe dig med at genskabe kontakten til din passion og dine unikke kompetencer.

Derudover har jeg uddannet mig indenfor:

 • Coaching – Certificeret coach, 2008
 • Manifestationsudannelsen, 2017
 • Adfærdsprofiler (DISC) 2007/2017
 • Healing / Reiki 1, 2019
 • Stress coaching, 2020

Alt det her får du i forløbet:                                  

 • En personlig og styret transformations-proces, hvor jeg hjælper dig med at blive afklaret om, hvilke elementer der skal til, for at du helt konkret får en oplevelse af at leve et liv du elsker.
 • Forløbet varer i op til 25 uger alt efter dit behov. Vi kan både speede processen op, men også tage det i et lavere tempo. Det vigtigste er, at du har dig selv med hele vejen og vi forventningsafstemmer løbende.
 • Forløbet er bygget op omkring 6 moduler – 1) Få styr på din energi 2) Din historie 3) Fremtidsperspektivet 4) Dit nye selvbillede 5) Joblivet 6) Fasthold den gode udvikling. Alle modulerne bidrager til, at du lander et bedre sted som et HELT menneske, der er i gang med at finde sin dybere MENING.
 • 8 Fysiske møder og 5 online sparringskald (Fysiske møder: 1 strategi-session a 3 timer + 7 sessioner a 1,5 time samt 5 sparringskald: Online a 1 time over skype/Zoom. I alt over 18 timers sparring/coaching.
 • En ongoing hotline, hvor du vil kunne bruge mig på sidelinjen imellem vores møder. Du vil altid have mulighed for at få løbende sparring og feedback.       
 • Jeg deler hele min værktøjskasse med dig – det der er relevant og som støtter i din proces.  Det kan være diverse coachingøvelser, konkrete job-værktøjer, visualiseringer, adfærdsprofiler samt spirituelle energi værktøjer. Desuden vil jeg tune ind på dig personligt (med din accept) for at du kommer endnu mere i kontakt med dit potentiale og dine talenter.
 • Masser af healing under hele forløbet. Healing kan opleves i forskellige former, både i form af vores dialoger der åbner nye perspektiver op via visualiseringer. Det kan også blive en del af enkelte sessioner, hvor du vil modtage healing på briks, hvor jeg hjælper dig med at forløse knudrede følelser, der forhindrer dig i at skabe det liv du elsker. Visualiseringer kan du downloade til evigt eje.

Det er ikke et quick-fix, men i et samarbejde hvor du kan blive guided og få masser af værktøjer til både at forandre og fastholde den gode udvikling, er det nemmere at skabe forandring.

Marianne Snabe – ekspert i coaching

“Jeg har gennem 5 måneder arbejdet sammen med Marianne med det formål at skabe mere balance i mit liv. Jeg stod ved en skillevej og vidste ikke, om jeg skulle fortsætte med at gå ud ad den ”gamle trygge vej” eller vælge en ”ny vej”. Jeg har solgt min gamle bolig, sagt mit gamle job op og har valgt en ”ny vej” i livet.

Ved hjælp af Mariannes coachingstrategier, samtaler, sms- og mailudvekslinger samt hendes udfordrende og meningsfulde spørgsmål har jeg udviklet et stærkere selvbillede, fundet min indre ro og modet til at vælge og manifestere det liv, som jeg ønsker.

Marianne er empatisk, venlig og god til at lytte. Hun er samtidig analytisk og stiller skarpe spørgsmål, der udfordrer refleksionsevnen og sætter skub i udviklingen. Hun er også kreativ og bruger øvelser og spørgsmål, som vender ens liv på hovedet og lukker op for en ny vej i livet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som din coach. Hun er god til det, hun gør.”

Sebastian Thesbjerg

“Jeg kan varmt anbefale Marianne, hun er især god til at være åben og imødekommende, hvilket giver et meget tillidsvækkende indtryk – så man føler sig i gode hænder.

Det gør, at man tør åbne sig, og få nogle gode og dybe dialoger, hvilket skal til for at komme i mål.

Marianne er utrolig god til at sætte sig i en andens sted og kan sparre og give god feedback – vende ting på hovedet og få andre vinkler på. Hun er menneskekender og kan typebestemme, så det er logisk at forstå andres væremåde og handlinger.

Hun har også gode værktøjer, der understøtter processen”.

Charlotte Svendsen

Forløbets 6 moduler:

Modul 1 – Få styr på din energi

Din indre energi er altafgørende for at du vil opleve flow i livet, og derfor giver jeg dig værktøjer til at booste din energi og ændre dine tankemønstre (som din energi ofte er et spejl af). 

Derfor arbejder vi i dette modul på at slippe gamle tanker og mønstre og du vil modtage healing både i form af visualiseringer og fokus på taknemmelighed, og jeg vil lære dig at meditere og visualisere. 

Du modtager værktøjer til at skabe indre ro og du starter med at træne dig at at begynde at lytte mere til din indre stemme. 

Modul 2 – Din historie

Din historie har også betydning for, hvordan du ser og oplever verden. Vi arver ofte nogle overbevisninger eller tankemønstre fra dem vi vokser op sammen med, og de er ikke altid nærende, hvis vi gerne vil flytte os som mennesker.

Derfor tegner vi sammen et overblik over hvordan dit verdensbillede idag ser ud, og hvorfor det måske ikke rigtig passer mere. Vi finde det der skal slippes, men vi finder også gaven i en opvækst som på mange måder (både positive og negative) har præget dig, og gjort dig til den du er.

Modul 3 – Stil skarpt på det liv du elsker i fremtiden…

Tegn eller beskriv hvornår du har et liv du elsker? Hvordan vil du gerne vil have, at det skal være. Hvad er det det er vigtigst at ændre – og hvorfor? 

Vi arbejder meget konkret på dette modul, og skaber et skarpt billede af fremtidens livs-platform.

Modul 4 – Dit nye selvbillede 

Du arbejder med at sætte ord på dit nye selvbillede. Din historie definerer ikke hvem du er – du er den du vælger at være. Så hvem vælger du at være, og hvad er det der skal ændres for at du bliver identisk med dit nye selvbillede?

Vi tegner og beskriver dit nye selvbillede, fordi på den måde kan du mærke helt ind i dine celler, hvem det er du er.

Du vil få en personlig DISC-profil (person profil analyse) samt en tilbagemelding på profilen.  

Modul 5 – Dit jobliv 

Fokus er, hvordan dit jobliv matcher dine kompetencer og det du synes der er sjovt at arbejde med. Bruger du dit talent, og har du lyst til at bruge det? Hvad er det du er god til og hvad er det du vil tilbyde, og hvordan passer det til dit selvbillede og det du gerne vil bidrage med helt generelt?.

Med fokus på joblivet, binder vi sløjfer sammen med den du er inderste inde, hvor vi forener de 2 sider til at synnemsyre hele dit “livsformål”. Vi kommer omkring passionen bag passionen, og du får et skarpt billede af, hvad det er du bidrager med, på din egen unikke måde.

Modul 6 – Fasthold den gode udvikling 

At fastholde de nye ændringer er et punkt i sig selv, fordi det kræverekstra fokus i en periode, indtil det er blevet en naturlig vane. Vi laver sammen en plan for, hvordan du sikrer at de du har skabt i løbet af de 12 uger, også forankrer sig i dit liv – så du har et liv du ELSKER!

 

Marianne kan:

Marianne ser bag facaden. Marianne kan coache det bedste frem i folk. Får folk til at se ud over deres svagheder og fokusere på ens styrker med fornyet energi.

Når man møder Marianne:

Er det som at komme hjem. Skabes det billede, der var ti streger der ikke gav mening, men som blev til et mesterværk. Man møder mildhed og meget lyttende væsen.

Når man oplever Marianne i Coach-rollen:

Du kan coache udvikling, positivitet og andre aspekter frem, når modet er væk. Du holder sporet og fanger sammenhængen med det samme. Du er god til at visualisere og give vinkler på det, man ikke selv kan finde. Mennesker bygger hurtigt vaner op, både gode og dårlige, Marianne hjælper dig med at bryde dem. Ved Marianne får man det fulde billede. Hun ser både forsiden og bagsiden af medaljen, trods det at man ikke altid selv får vendt mønten helt om, og har øje for, hvad der bremser een. Tager den tid der skal til for at komme i mål og fange de ting der hindrer en i at nå sine mål.

Definition: Få den bedste dag i dit liv hver dag!

Fanger den essentielle detalje der får puslespillet til at gå op, og man får et fuldt ærligt billede af sig selv på den mest professionelle og behagelige måde.

Du har hjulpet mig til at se mine evner og omfavne de værdier jeg selv indeholder. Du har givet mig min tro på mig selv tilbage og åbnet mine øjne for, hvad det er jeg kan. Du huskede mig på, at vejen derhen også kan være god og fuld med udvikling. Drøm stort og lev godt! “

Sara Hjortskov Larsen

Prisen for forløbet er inklusiv alt det her:

 • Over 18 timers sparring/coaching 
 • Personlig DISC-profil inklusiv tilbagemelding
 • Masser af værktøjer der understøtter din proces (øvelser, visualiseringer og healing)
 • En styret proces, hvor du skaber den livsplatform der skaber det liv du ELSKER
 • Du får et tydeligt billede af den du er, inderst inde   
 • Indre ro og masser af værktøjer til at opretholde den gode indre energi

Jeg følger dig tæt i hele forløbet, og du er på intet tidspunkt alene. 

Start her

Jeg starter ikke et forløb op, uden at vi først har talt sammen, fordi det er så vigtigt, at både du og jeg har en oplevelse af, at vi har en god kemi og er et godt match

Derfor start med at booke en afklarings samtale nedenfor (det er uforpligtende og varer omkring 30 minutter) 

“Jeg har ikke tidligere været i et coach forløb, så jeg var en smule skeptisk ved det første møde. Men Marianne er et utroligt positivt og dejligt menneske, som er inspirerende at snakke med fra alle første samtale.

Jeg har været så heldig at møde Marianne i forbindelse med et kreativt coaching forløb. Jeg kom til Marianne på et tidspunkt hvor mange ydre faktorer påvirkede mit liv, så jeg var sårbar. Meget arbejde med kaotisk omstrukturering, børnene er blevet selvkørerende, redefinering af min rolle som kone/kæreste…

Marianne formår at skabe overblik, og hjælpe med at definere en prioritering, som jeg ikke selv kunne finde.

Endelig viste Marianne mig at tiden og glæden ved at være kreativ atter kunne findes frem, hvis man søger og ønsker det. At noget af den energi, der bliver drænet ved usikkerhed og frustration, kan genfindes igennem kreativiteten.

Jeg har ikke tidligere forsøgt mig med maleri som kreativ udtryksform, men Marianne fik mig skubbet i gang og jeg fandt ud af at med farver på et lærred kan man beskrive bevidste og ubevidste følelser og retninger.

Marianne har vist mig at det er vigtigt at prioritere tiden og roen til at være kreativ – for mit vedkommende med garn og tråd – og være bevidst om den energi og positivt overskud man kan tage med sig herfra.

Marianne er utrolig god til at lytte, til at stille de gode spørgsmål, så man kommer 360 grader rundt om sin situation og ser tingene fra flere perspektiver. Hun er god til at give ideer og input til at man ikke kommer tilbage til den sædvanlige rille i hamsterhjulet, men er medvirkende til at bryde den gamle vane.

Tak Marianne for et super godt forløb og mine bedste anbefalinger fra mig”.

Heidi B. Madsen