fbpx
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forandring begynder i dit indre

Livet er en personlig udviklings rejse, der lærer os at komme tættere og tættere på vores essens. Den vi er inderst ind – vores sjæl, om du vil.

Vores læringsrejse begynder allerede fra den dag vi bliver født. Fra dag 1 begynder vi at lære, hvordan vi skaber relationer, bliver hørt og forstået. Vi lærer også, hvordan vi opnår anerkendelse, får ris og ros, og vi lærer metoder til at blive tilvalgt af andre – og hvordan vi ikke bliver fravalgt.

Som børn er vi mestre i at mærke ind i, hvordan vi skal tilpasse vores adfærd, for at have følelsen af at høre til og få anerkendelse. Alt efter hvor meget vi befinder os i dette “mestrings-område” så påvirker det vores inderste følelse af at kende os selv. Fordi jo bedre du er til at mærke ind i andres behov og arbejde dig ind i at opfylde dem , så bliver der mindre plads (og tid) til dig.  

Og lige pludselig, kan det være svært at trække vejret

Fordi du opdager, hvor lidt du fylder i sit eget liv. Hvor lidt du tillader dig selv at shine, og være stolt af den du er. På et tidspunkt i livet, når du til et punkt, hvor du måske bliver opmærksom på, at du går i en skygge af dig selv, og ikke lever det liv, der både nærer dig og er i balance.

Hvis du kan genkende det – så er det tid til at genskabe forbindelsen til dit indre barn, og begynde at finde ud af, hvornår du lukkede gradvist ned for det, for at lytte til andre udenfor dig. Herfra kan du øve dig i, at respektere dine følelser, mærke efter hvad de handler om, og acceptere at de er der.

Du er nemlig et fantastisk menneske, fordi du er dig. Det har du måske glemt, eller måske kan du ikke mærke sandheden i det, indeni dig.

For hvem er du, egentlig?

Og hvad er det, du kan og vil?

Hvad interesserer du dig for, og hvad er dine værdier?

Hvad er din dybere MENING?

Det er store spørgsmål, og måske du ikke kan svare på det, lige her og nu.

Du kan begynde her – det er et godt sted at begynde…

Er ved at genskabe kontakte til dit indre barn. Dit indre barn kommunikerer til dig via dine følelser, og det er det bedste sted at begynde med at øve dig, fordi når du begynder at mærke efter, hvad du føler, så ved du også hvad der er rigtigt og forkert for dig. Hvad du skal sige ja til og nej til. Hvad du mærker der er spændende, og hvad du mærker der dræner dig for energi.

Søg indad, lær dig selv at kende, og lev fra det sted. Det sted hvor du står rent i din egen energi, og ikke er påvirket af rollerne på arbejdspladsen, hos veninderne, hos manden og børnene.

En af byggestenene til at skabe forandring er at være stille med dig selv – at lukke øjnene og turde mærke indad i stedet for udad. At turde være stille med sig selv, kan være en udfordring. At prioritere tid til det, kan føles uoverkommelig

Ikke desto mindre er det nødvendigt, for at du skal kunne lære at mærke dine svar og dine følelser, og ikke mindst kærligheden til dig selv.

Det hjælper mine meditationer dig med.

Pakken indeholder dette:

Visualiseringen “Mødet med dit indre barn”

(Varighed: 33 minutter)

+ Notat ark hvor du kan nedskrive dine refleksioner og dine indsigter under visualiseringen – hvordan oplevede du mødet, og hvad vil du gøre i fremtiden for at opretholde kontakten til dit indre barns stemme.

 

Visualiseringen “Mødet med dit 10 år ældre jeg”

(varighed: 20 minutter)

+ notat ark, hvor du kan nedskrive din spørgsmål inden visualiseringen og efterfølgende også skrive de svar og indsigter du oplevede under visualiseringen.

Samlet pris for hele pakken: kr. 149,00

(Værdi: kr. 750,00)

Hvem er jeg?

Jeg hedder Marianne og arbejder hver dag med mennesker, der er søgende på at lære sig selv bedre at kende.

Jeg har selv gået vejen, og jeg er stadig i gang med at tage ny læring, skridt for skridt, til at stå mest rent i den jeg er – fra sjælen.

Da jeg første gang prøvede at meditere, synes jeg det var svært og at mine tanker forstyrrede mit forsøg på at mærke ind i mig selv. Det der var en stor hjælp var da jeg fandt ud af, at man kunne blive guidet, og derfor skulle jeg bare koncentrere mig om, at høre ordene og mærke efter hvad rejsen gjorde ved min energi og mine følelser.

Det var en stor oplevelse.

Den største oplevelse jeg har haft, var netop da jeg valgte at møde mit indre barn og høre mit indre barns stemme.

Jeg kendte ikke stemmen – og det var en stor erkendelse for mig at komme til. Og det var sårbart.

Derfor var jeg også bange for mødet. Da jeg dengang stod udenfor hjertekammeret, og skulle åbne døren ind til det, så turde jeg ikke. jeg var så bange for at møde skyld og skam og blive konfronteret med et svigt – af mig selv. Så jeg var nødt til at stoppe op, mens jeg lod tårerne og følelserne komme – men jeg gjorde det!

Og det jeg mødte, var en kæmpe stor og intens følelse af KÆRLIGHED.  Det var meget overvældende, og meget smukt.

Mødet med mit 10 år ældre jeg har givet mig ro, og troen på, at det hele nok skal gå. At jeg er på rette vej. Og det er SÅ rart at vide, at jeg er støttet og altid kan spørge mit ældre jeg til råds.

Må du have lige så stor fornøjelse af meditationerne, som jeg har haft.

Har du lyst til at dele dine oplevelser med mig eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på: mail@marianne-snabe.dk.