fbpx

WORKSHOP

Find din indre balance i en kreativ proces…

Går du og føler dig som et halvt menneske, fordi du har en hengemt passion eller kreativitet indeni dig, som du ikke får frem i lyset og gjort til en naturlig del af dit liv?

Måske har livets gang betydet, at du har lagt det på hylden og ikke rigtig er kommet i gang med det igen?

 

Vil du gerne istedet:

 • Have en bedre personlig balance og få kreativiteten ind som en naturlig del af hverdagen, og hvor du oplever glæde og harmoni i livet?
 • Føle en indre styrke og stolthed, fordi du endelig fik taget dig sammen til at sætte dig selv på agendaen, og dermed nu får planlagt tid til at være kreativ og lave det du elsker?                               
 • At få værktøjer til at blive ved med at holde fast i din prioritering og stå ved overfor andre, at der skal være plads til dig og at du bruger tid på det du elsker at fylde dit liv med?

Så tag med på min KREATIVE workshop – en KICKSTART til at skabe endnu mere balance i dit liv!

 

 

Masser af frirum, ro og kreativitet på lærred…

Rammen bliver i smukke omgivelser på Brandbjerg Højskole, med masser af lækker forplejning, og hvor du både bruger tid på at finde dine inderste kerneværdier, og hvor du kommer til at udtrykke dig fra hjertet på lærred med pensel og maling (eller fingre) – en kreativ ramme for en personlig proces.

Du vil opleve en inspirerende dag, hvor du indefra sætter frø til en hverdag med dine kerneværdier i centrum, og hvor du vil blive guided i kontakt med dit hjerte via korte meditationer – du finder den indre ro, der er tid til refleksion og du får en arbejdsbog, hvor du kan nedskrive dine tanker.

Alle materialer er inkluderet.

Jeg kan varmt anbefale Marianne´s workshop, hun er en tydelig og tillidsfuld formidler som fanger folk hvor de er. Det var en fantastisk dag i magiske omgivelser på Brandbjerg Højskole. En rigtig god kombi af meditation og maling, som gav mig en fantastisk ro og fornemmelsen af at hjertet talte og at hovedet (fornuften) havde fri, hvilket gav kreativiteten frit løb på en meget anderledes måde.

Jeg blev bevidst om mine kerneværdier, gennem Mariannes gode vejledning, og det giver ro at få styr på dem. Dagen har sat gang i en proces, hvor jeg glæder mig til at fortsætte hjemme, og muligt at jeg vil inddrage Marianne til at hjælpe med at få vendt nogle sten. Et godt skub i den rigtige retning, her midt i livet, hvor mange ting ændrer sig og jeg skal finde en ny balance og indhold

Bente B. Iversen

Deltager på workshoppen "Find din indre balance i en kreativ proces"

Det var med stor forventning, jeg deltog i din workshop på Brandbjerg Højskole. Du var god både med hensyn til indhold og styring, så jeg tog hjem med fornyet energi og glæde efter en rigtig god dag”.

Inge Møller

Deltager på workshoppen "find din indre balance i en kreativ proces"

På workshoppen kommer du til at:

 

 • finde dine vigtigste livsværdier, fordi det vil støtte dig i at sætte sin passion på ugeplanen og du vil prioritere tid til det.
 • arbejde med at åbne op for din kreativitet, så du igen kan mærke lykken ved at skabe noget med hænderne eller med kroppen, og dermed bruge nogle dybere sider indeni dig selv. Det bliver en uforstyrret proces, og hvor du kan få masser af sparring fra mig.
 •  opleve indre ro og din indre styrke i at være dig, og via en meditation vil guide jer til at slippe hovedet og komme ned i kroppen, hvor den dybeste kontakt med dig findes.
 •  arbejde med dit selvbillede, og metoder til at arbejde målrettet med dit nye selvbillede, som støtter dig i at udleve din passion og kreativitet.
 •  møde nye mennesker, og være i et fællesskab. Der er altid god stemning og let energi. Mød mennesker der står det samme sted i livet, med en længsel efter at blive forenet med den kreativitet der har ligget i dvale. I kan dele processen med hinanden, og give hinanden sparring og støtte.
 • lave en kort handlingsplan, der skal understøtte dine første vigtige skridt, til at skabe den balance du gerne vil have omkring dig og føle indeni.
 •  male minimum 1 maleri (gerne 2), som du kan tage med hjem til minde om, at du har igangsat en rejse med at genfinde din kreativitet.

 

Det giver workshoppen dig…

 • Et frirum, hvor du slipper dagligdagens agenda, til at genfinde din kreativitet
 • En kickstart til at du genfinder dit mod og får tydeliggjort de første skridt på din vej til at du kommer tættere på dig selv som menneske, og du kommer tættere på din kreativitet
 • En værdi-afklaring, som du kan bruge som pejlemærke i dagligdagen 
 • Et afsæt til at du generelt skaber mere indre ro, når du har brug for at komme ud af hovedet og mere i kontakt med følelserne

 • Masser af sparring fra en professionel coach med et kreativt mindset og som allerede har gået vejen med genfinde sin indre kerne og sin kreative passion 

Vil sige tak for nogle hyggelige timer i utrolig positive, glade og rolige omgivelser, hvor man med det samme føler sig velkommen. Jeg valgte forløbet da kreativiteten var i spil – det var nok det der gjorde jeg meldte mig til. Et område der pga. Mange ydre omstændigheder har gjort det ikke har fået sit frie liv i overfladen.

Mariannes erfaring på coach området har gjort hun har brugt en spørge teknik som gør det muligt at vende og dreje spørgsmål og svar og fået en til at tænke lidt dybere over det. 

Forløbet og det kreative billede der kom med i forløbet har gjort mig meget opmærksom på hvad det gør ved en at bibeholde en form for kreativitet i sin hverdag. 

Marianne er god at snakke med og til at videreformidle og tolke på det man kommer med:) 

Susanne Madsen

Kreativt coaching forløb

Tænker du måske…

(tryk på plus ude til højre i bjælken for at se svaret)

”Jamen jeg kan jo ikke male, så dette kursus er ikke noget for mig!?”

MIT SVAR: Workshoppen er ikke et kursus i at blive bedre til at male. Det er blot et kreativt virkemiddel til at udtrykke sig kreativt. Det vigtigste er at du i denne kreative proces kommer i kontakte med din egen kreativitet og dermed bliver mere konkret omkring, hvordan du skal sætte den på dagsordenen, når workshoppen er slut. Malerierne skal ikke være flotte – de skal bare være personlige og et udtryk for det som dit indre har lyst til at ”beskrive” med en pensel i hånden, og du må også gerne bruge andet end en pensel. Selv bruger jeg meget hænderne – det er mere frit og ukontrolleret.

”Jeg er ikke helt klar, jeg har jo så dårlig tid til kreativitet i hverdagen?

MIT SVAR: Hvis du føler dig tiltrukket af denne workshop, så mener jeg at du er klar på den måde, at det er følelsen af ”at længes” der signalerer, at der er noget, du skal have frem i lyset igen. Noget der skal genfindes og ”aktiveres”. Det kræver mod at træde væk fra den kendte hverdag (også selvom den er i total ubalance og du oftest går træt og udmattet til ro om aftenen), og det kræver en periode med stædighed og en ny og kreativ tilgang til hverdagen opgaver at få plads til det du længes efter – men faktisk så giver det en helt igennem magisk energi at lave netop den prioritering, nogen gange skal vi bare lige skubbes lidt og have de rette værktøjer.

”Får jeg mulighed for personlig sparring i løbet af dagen?”

MIT SVAR: Ja – du vil få mulighed for at få masser af sparring, både fra mig og fra de andre kursister. Jeg vil give dig min personlige sparring på hele din proces, og du må spørge hele dagen igennem både i den personlige og den kreative proces. Der er ingen dumme spørgsmål og ingen forkerte følelser. Frygten eller modet vises tydeligt i vores adfærd, og hvis du oplever at der er ”noget” der holder dig tilbage, så giver jeg dig meget gerne sparring på det også. Jeg er coach helt ind i hjertet og brænder for at hjælpe med at ”løsne op” og genfinde sit mod og følelsen at have værdi og føle sig værdi og unik. Om du vil bruge de andre kursister i løbet af dagen er helt op til dig, oftest så er der dog en stor kraft i at hjælpe hinanden og dele lidt ud af sig selv og sin proces.  

Hvornår?

Lørdag 2. november 2019 / Der er KUN 6 pladser 

Sted: Brandbjerg højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Tidspunkt: Fra 10-17

 

sen er inklusiv alt det her:

 • 2 personlige malerier  – du får udleveret lærreder og får adgang til et hav af farver, tudser, kridt, stencils m.v, så du kan slå dig løs i din kreativitet. Er du vant til at male, og vil du gerne medbringe egne materialer og værktøjer, er du velkommen til det.                                                                                                     
 • Du vil blive guided i kontakt med dit hjerte og din kreative energi via visualiseringer, der både skaber indre ro og samtidig hjælper dig til at blive bevidst om, hvor dit vigtigste fokus skal være efter workshoppen
 • Dit eget personligt arbejdshæfte hvor kan nedskrive dine tanker og reflektioner. Du arbejder med at få sat ord på dine dine 5 vigtigste livsværdier, som du efterfølgende kan arbejde ud fra i dine valg og beslutninger
 • En kort handlingsplan hvor du tager stilling til de 3 første og vigtigste skridt til at fastholde kontakteten med din kreative energi                                                                                                                             
 • Coaching på din egen personlige case og løbende sparring i løbet af hele workshoppen
 • Adgang til et magisk sted med masser af mulighed for et frirum med plads til din helt egen personlig refleksion og kreativitet. Forplejning hele dagen inklusiv tak-for-idag bobler

Du kan opnå ekstra BONUS hvis du:

 

Booker du din plads allerede inden d. 2/10 2019, får du som bonus:

Lydfilen “Genskab kontakten til dit indre barn”, som åbner op for kontakten til dit indre barn og genskaber den selvkærlighed der findes inde i dig, men som du måske ikke helt er i kontakt med 

Early Bird pris : kr. 1.095,00

(Prisen stiger d. 10/10 til kr. 1.895,00 )

Fortryder du eller bliver forhindret i at deltage?

Tilmeldingen er bindende og kan ikke fortrydes eller refunderes. Er du blevet  forhindret i at deltage, er du derfor velkommen til at forære din plads væk til en anden. Det eneste du skal gøre er, at informere mig om, hvem den heldige er.

Du kan betale det hele på een gang eller betale i 2 rater. Vælg øverst i betalingsvinduet (engangsbetaling eller ratebetaling)

Er der spørgsmål, du ikke har fået svar på?

Skriv til mig på marianne@mariannesnabe.dk, jeg vil svare dig hurtigst muligt!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Marianne. 

Jeg er Coach og kreativ af hjertet, og har i gennem årene hjulpet en masse mennesker til, at opnå en større balance i livet, i kraft af have fokus på at acceptere og anerkende sig selv, for det menneske man er. Jeg har selv været i processen (er det til dels stadigvæk) og kender dermed alle følelserne, og jeg ved hvor drænende de er, hvis man opholder sig der i for lang tid ad gangen.

Af natur er jeg meget kreativ, er god til at se situationer og tilstande fra flere vinkler. Jeg elsker at male, dekorere, indrette og skabe nye hyggelige rum i både boligen og i haven.

Når jeg er i det kreative element, så flyder ”det der fylder” helt anderledes, end hvis jeg skulle sætte mig ned og beskrive det. Nogen gange er det bare nemmere at finde løsninger, når der er en følelse af lykkeenergi og inspiration indeni og hvor der er en tilstand af nysgerrighed fremfor frygt.

Sådan fandt jeg min egen kreativitet igen….

Jeg har i en årrække haft mest fokus på kompetenceudvikling, karriereafklaring, at skabe professionelle handlingsplaner og få en organisation til at spille sammen. Derudover har jeg en stor familie, der også skulle passes. Så der var ikke tid (fortalte jeg mig selv) til det der virkelig giver mig lykkebobler i maven, at være kreativ!

Male malerier, indrette hyggelige rum og eksperimentere med farver, skabe struktur, rydde op, bygge andet og bygge op fra bunden – se skæve muligheder og løsninger.

Jeg følte mig som et halvt menneske.  Jeg var vant til at hjælpe andre, men glemte mig selv.

På et tidspunkt var der een i mit netværk der spurgte mig

“hvornår har du det som en fisk i vandet?” 

“Hvor elsker du at være?”

Jeg var ikke i tvivl, og jeg fik øje på, hvor lidt jeg faktisk lod det fylde i mit liv. Når man først har fået øje på det, er det svært at ignorere det igen.

Så jeg fandt mine malerier frem og meddelte familien, at det ville de komme til at opleve meget mere, og jeg fik dem fortalt hvor vigtigt det er for mig.  Lykkeboblerne stod i kø, og det var virkelig den mest fantastiske følelse i hele verden….:-).

Hvad hjælper jeg med…?

Jeg møder mennesker i øjenhøjde, og en vigtig værdi for mig er, at vi er på bølgelængde og oplever hinanden som ligeværdige.

Jeg har en udvidet empati og intuition, og har generelt en hurtigt forståelse for andre menneskers verdensbillede. Via mit arbejde med profiltyper og generel adfærds-teori, så har jeg en solid viden omkring, hvad det er der motiverer os, hvad der gør os bange og hvad vi værdsætter. Jeg hjælper mine kunder med at få et klarere selvbillede, og hjælper med at finde modet til at sætte ændringer i gang.

Jeg er en ukuelig støtte på sidelinjen, og så er jeg rigtig god til at heppe…:-). En magisk proces hver gang, og jeg har fået mange gode og kærlige relationer i det arbejde.

Er der spørgsmål, du ikke har fået svar på?

Skriv til mig på marianne@mariannesnabe.dk, jeg vil svare dig hurtigst muligt!

Du kan også skrive til mig her...

7 + 13 =